Neler Yeni

Çakallık Yükleniyor...

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
2 yıllık Türk Telekom aboneliğim var bunun 7 ayını geçirmiş bulunmaktayım ve ADSL hızları bıktırdı artık. Turknet VDSL e geçmeyi düşünüyorum ama taahhüt diyor ki 'hooop hemşerim nereye'. Güya aylık 90₺ gibi bir indirim yapıyorlar bunu da 7 ile çarpınca 'Allah taksilatını affetsin' denilecek bir rakam çıkıyor ortaya. Boşver 1 yıl daha kullanırız diyesi geliyor insanın. Az sonra ufak bir çakallıktan bahsedeceğim ama ne kadar işe yarar ben de bilemiyorum. Hepimizin bildiği üzere taahhüt iptali konusunda 2 yasa var, biri diyor ki iptal edersen aldığın indirimi ödersin, öbürü de diyor ki taahhüt 1 yıldan uzun süreliyse para vermezsin. Konuyu bir hayli araştırdım, internet sağlayıcı size her türlü cayma bedeli faturası gönderiyor bunun kaçarı yok. İşin sonrasında ise kimisi tüketici hakem heyetine başvuru yapmış parasını almış kimisi de yediği kazıkla kalmış. 'Kumar ulan bu!!'. Bir diğer nokta ise Türk Telekom dan başka bir internet sağlayıcı kullanıyorsanız ve ADSL den VDSL e geçmek istiyorsanız sizin internetinizi 1 hafta kesiyorlar. Geldik gelelim çakallığa. Diyorum ki arasam Türk Telekom u desem ki bana yeni bir VDSL tarife ayarlayın, ne yapacaklar daha fazla para koparacağız diye ağızlarının suyu akacak 2 günde benim bağlantımı VDSL e geçirecekler, bana yeni 2 yıllık taahhüt de dayayacaklar. Eee noldu ben VDSL e geçtim. Taahhüt de yeni başladı, tekrar aradım dedim ki beni iptal edin istemiyorum, cayma bedeline bakacaklar indirim×1 :))). Neden çünkü o taahhütten 1 ay yararlandım. O cayma bedeli de 120₺ den fazla gelmez ki bunu Turknet ödüyor ;)). Ayın başında ararsan bana tam aylık fatura da kesemezler, Kıst ücret diye bir şey var :)). Uzun lafın kısası plan fena ama işler mi bilemiyorum düşüncelerinizi bekliyorum, eğlenceli bir yazı olmuştur umarım.
Benim de hızım aşırı düşüşte haklısın :)

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
İnternette Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmasına rağmen sonuç alamayanlar vardı, gaza gelip sözleşme bozmayın diyorlardı
O da var tabi bence taahhütsüz cayma bedeli ödeyen bir firmayla anlaşın. Kalanı cazip bir fiyatsa taksitle ödemeyi deneyin. Ya da planı uygulayın.

Top Bottom