❌İndirim Bitti! Çalışma Masası 643 TL trendyol

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,345
nayssız 714 tl
140x60
1689514734023.png

802₺ almıştım bence çok iyi bir masa almayı düşünen alsın gitsin.

Açıklamada neden suntalem diyor? Suntalem gibi bir malzemeye para bile verilemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

802₺ almıştım bence çok iyi bir masa almayı düşünen alsın gitsin.
Malzemesi nedir? Ağaç mı cidden

öncelikle söyliyim tahtası fena değil ama çok esniyor üstüne doğru yük binerse kırılacak gibi hissettiriyor ama kırılmadı sadece öyle hissettiriyor. Çok sallanıyor ben çift taraflı bantla duvara sabitledim. Onun dışında bu fiyatlara kolay kolay 140cm masa bulamazsınız zaten. Fiyatının hakkını veriyor diyelim.

suntalam ama sağlam

Kardeşimde olması lazım bunun aynısı çok iyi masaydı valla

Benzer bir şey var bende hatta arkada çapraz demirler var yani daha sağlam ama ben pek memnun değilim biraz sallanıyor ve malzeme kaliteside pek iyi değil.
Tabii ben 400tl ye aldığım için şikayet etmiyorum :D

Benzer bir şey var bende hatta arkada çapraz demirler var yani daha sağlam ama ben pek memnun değilim biraz sallanıyor ve malzeme kaliteside pek iyi değil.
Tabii ben 400tl ye aldığım için şikayet etmiyorum :D
ne zaman almıştınız

• Beğen
Reaksiyonlar: Lory
Açıklamada neden suntalem diyor? Suntalem gibi bir malzemeye para bile verilemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malzemesi nedir? Ağaç mı cidden
Suntalam okadar kötü değil ki hocam ? Suntalam tabla fiyatı sadece kendin alırsan 300₺ aldım iade ettim kırık geldi diye

Bir aydır bu masayı takip ediyorum. Olumsuz yorumlar yüzünden alıp almama konusunda kararsız kaldım ama fiyat da bayağı iyi. Hepsiburada'da 1100 TL. Montajı YouTube'de mevcut.

4 ay önce daha sağlamını yaptırmıştım sanayide olan bir demirci birisine aynı boyutlarda MDF ve ortasından bir dikme birde sağ ve sol ayaktan dikmeye destek yaptırdım sallanmaması için demir kalınlığı 3mm idi fiyatı 1.100₺ tutmuştu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,944
Üyeler
185,352
Son üye
Silentstar47239
Geri