Neler Yeni

Çalışmaya geç mi kaldım

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Notun baya yardımcı oldu teşekkür ederim abi rehavete çok kapılan biriyim çevremdeki insanlar aşırı derecede dersten uzaklara gittikleri için her zaman kendime göre değerlendiricem bundan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi doğru diyorsun valla hayatın gerçekleri bu ben bu gerçeği de göz önünde bulundurarak yoluma ilerleyeceğim teşekkür ederim yorumun için :)
Rica ederim ne demek, bu ülkede okumak her şey değil. İyi paralar kazanıp, çoğu kişiden daha rahat yaşamak istiyorsan her zaman birden fazla planın olmalı. A planın tutmazsa b planı tutar, b planında tutmazsa c planın tutar. Ama sadece a planına sahip olup, buna göre hareket edip, bütün emeğini buna harcarsan ve başarısız olursan, işte o zaman gerçekten çok üzülürsün. Tam olarak ne tür bir meslek yapmak istediğini bilmiyorum ama iş dünyasına dahil olmuş biri olarak kesinlikle yabancı dil öğrenmeni tavsiye ederim. Yabancı dil her zaman daha fazla para kazanmanı sağlar, sana daha iyi iş olanakları sağlar. Mümkünse üniversitenin bir kısmını yurtdışında okumaya çalış sana artısı olacaktır ve yabancı dil öğrenmeni daha kolaylaştıracaktır.
Artık bundan sonrasında top sende. İyi forumlar. :blobdance:

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
CesarVialpando
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim