Canım sıkılıyor artık

bysemo22

80+
Reaksiyon skoru
56
Selamlar arkadaşlar, ben bu yıl YKS’ye çalıştım. Abi, meslek lisesi mezunuyum zaten. 0 netle başladım ya, o kadar sıkıntı falan… Neyse, yazın da çalışayım dedim. Şimdi geldim, çalışıyorum.
Abi, dün bir akraba, yakın bir şey olmuş. Korktum ben falan, üzüldüm. Amcam falan halletti. Bugün benim hakkımda kötü şeyler falan duymaya başladım. Yani insanların iki yüzlülüğü canımı çok sıkıyor.
Ben de YKS 2024’e hem staj hem YKS girdim işte. Çalışamadım. Lojistik mezunuyum liseden. Bu yıl da girdim, ek puan veriyor. Acaba 2 yıllık düşünüp gitsem mi diye düşünüyorum. 4 yıllık için tekrar mezuna kalsam? Bunlar çok kötü.
Ailem… Onlar da öyle. Yani “kal” derler ama rahat yok. Acaba 2 yıllık seçip üniversitede falan DGS ile mi geçsem? YBS asıl hedefim aslında.
Bilmiyorum, kafam çok karışık. İçimi dökmek istedim. Şu an bir işte çalışıyorum, yeni başladım. Abi, adamlar maaşımı soruyorlar. “O çalışamaz” falan diyorlar. Resmen hayatları kötü ve ona rağmen çöp atıyorlar bize.

Okul olayından bağımsız ve çekirdek ailenden bağımsız diğer herkesle bağını bir şekilde kopartmaya çalış.

Babaannem öldü, 5 ay sonra haber verdiler,
Teyzem kanser,
Dayım ilik kanseri
Eniştem akciğer kanseri

Hiçbiri gram umrumda değil ve o kadar mutluyum ki.

Okul olayından bağımsız ve çekirdek ailenden bağımsız diğer herkesle bağını bir şekilde kopartmaya çalış.

Teyzem kanser,
Dayım ilik kanseri
Eniştem akciğer kanseri

Hmm

Teyzem kanser,
Dayım ilik kanseri
Eniştem akciğer kanseri

Çekirdek ailen olduğu için şanslısın hocam herkes o kadar şanslı olmayabiliyor ve kendi kanını taşıyan insanların bir güzel sözüne muhtaç olabiliyor o yüzden akrabalarını hiçe saymak yanlış bence

Geri