Capcut artık paralı mı?

DeathPit

80+
Reaksiyon skoru
89
Editlediğim videoyu dışa aktarmaya çalışıyorum ama pro sürümünü gösterip duruyo artık ücretli mi oldu ?

Sadece 2 tane filigransız çıktı alma imkanı veriyor onun haricinde artık neredeyse her şeyde pro üyelik ister hale gelmiş. Uygulama içinde kullandığın özelliklerin pro gerektirmediğinden emin olup öyle çıktı alın.

Editlediğim videoyu dışa aktarmaya çalışıyorum ama pro sürümünü gösterip duruyo artık ücretli mi oldu ?
Bazı efektler geçişler falan yanlarında pro yazıyor onları kullandırtmıyor, kullancaksan da üyelik almanı istiyor

Bazı efektler geçişler falan yanlarında pro yazıyor onları kullandırtmıyor, kullancaksan da üyelik almanı istiyor
Sadece basit bölme birleştirme işleri efekt geçişte yok ve pro gerektiren şeylerde kullanmadım dışa aktar dediğimde direkt pro sürüm istiyor

Ben bütün editlerimi bilgisayardan davinci resolve üzerinden yapıyorum. Capcut gerçekten 3-4 tane arka arlaya reklam çıkarıyor. Reklam gösterdiği yetmiyor her şeye pro sürüm istiyor. Bilgisayarda uzun uzun uğraşmak da hoşuma gidiyor. Kurgu kısmı falan.

evet, ücretli gibi bir şey oldu. Filigransız çıktı alamıyorsun.

Yok tek tek kontrol ettim zaten diğerleride dedi artık filigransız çıktı alınmıyormuş ücretsiz sürümünde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,121
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri