car parking modifiye sorunu

Reaksiyon skoru
13
koinsgeg arabam var ilk başta aldığımda 1695 hp ye kadar yükseltilebiliyor ama modofiye kısmında alta yanlışıkla reset tuşuna bastım alınan şeyler çıkarttı tekrar taktığımda 1525 hpye düştü birşek eksik gözükmüyordu tekrardan düzeltmek için resete bastım bu sefer 1400 hp ye düştü çözümü nedir yani tekrardan 1695 hp ye çıkarabilirim
Post automatically merged:

ve yine yanlızım

koinsgeg arabam var ilk başta aldığımda 1695 hp ye kadar yükseltilebiliyor ama modofiye kısmında alta yanlışıkla reset tuşuna bastım alınan şeyler çıkarttı tekrar taktığımda 1525 hpye düştü birşek eksik gözükmüyordu tekrardan düzeltmek için resete bastım bu sefer 1400 hp ye düştü çözümü nedir yani tekrardan 1695 hp ye çıkarabilirim

ve yine yanlızım
Hepsini eksiksiz taktığından eminmisin? Eksoz,turning vs.

Hepsini eksiksiz taktığından eminmisin? Eksoz,turning vs.
Bende denedim az önce reset at arabaya 6.0 V10 motoru tak veya daha düşük herhangi bir motoru sonra tekrar tak tüm modifiyeleri oluyor 1695 HP

ve yine yanlızım
Bende öyle bir sorun olmadı ama aracı tekrar sıfırlayıp denerseniz olabilir

Geri