Casper S500 ikinci el

Exe1ans

80+
Reaksiyon skoru
40
Merhaba arkadaşlar 8 bin TL bandında hem oyun odaklı hem çizim odaklı PC bakıyorum ancak sıfır zor bende Garantisi devam eden s500 i5 11 nesil mx450 bir bilgisayar buldum 7 bin TL kadar indirdim 15 ay garantisi var değer mi. GTX 1650 modeller var garantisi devam etmeyen ancak nasıl güvenicem kumar oynamak istemiyorum

Dolap yada sahibinden param güvende hizmetlerini kullan, hiç bir sıkıntı olmaz.

Hocam Casper'ın kasa kaliteleri genel olarak çok beğenilmiyor. Ancak belirttiğiniz sistem özelliklerinin fiyatına değer olabileceğini düşünüyorum. Çok yüksek grafikli oyunlar oynamayacaksan CSGO, Valorant vs. gibi oyunlar oynayacaksan oynatır diye düşünüyorum.

İbana havale edeceksen de açıklama kısmına alacağın model numası ve yanına laptop için diye belirtirsen yasal olarak güvenceye alırsın kendini.
Post automatically merged:

Merhaba arkadaşlar 8 bin TL bandında hem oyun odaklı hem çizim odaklı PC bakıyorum ancak sıfır zor bende Garantisi devam eden s500 i5 11 nesil mx450 bir bilgisayar buldum 7 bin TL kadar indirdim 15 ay garantisi var değer mi. GTX 1650 modeller var garantisi devam etmeyen ancak nasıl güvenicem kumar oynamak istemiyorum
Casper için değmez bu arada diğer soruna gelirsek.

Geri