nightlessx
80+
- Reaksiyon skoru
- 169
Yıllardır türkiye'de üretiliyor aman aman kaliteli değiller maalesef.
200tl kod nerde kanka pcdeyim 100tllik olan gozukuyor o da uygulandı gozukuyor 1997 tl bende
benim hiç botum yok ya bunu ya da harley felan alıcam almıyayım mı?Yıllardır türkiye'de üretiliyor aman aman kaliteli değiller maalesef.
Harley, cat falan türkiyede üretiliyor işte. Kaliteli ömürlük bir şey al bilindik markalardan daha iyi.benim hiç botum yok ya bunu ya da harley felan alıcam almıyayım mı?
Doğrudur hocam 5-6 sene önce aldığım cat hala taş gibi bana mısın demiyor.Yeşil kunduranın ürettiği Harley Davidson botlar ile benim aldığım Harleyin kendi ürettiği bot ile arasında dünya kadar fark var siz düşünün.
E ne alicazCat vs. botlar maalesef hiç rahat olmuyor, resmen işkence...
kendi sitesine girin oradan alın hocam. Çark çeviriyorsunuz yüzde 15 indirim kodu geliyor. 1869 TL oluyor. Kod: GRN15Allah kahretsin kacirdim
Atarmisin siteyikendi sitesine girin oradan alın hocam. Çark çeviriyorsunuz yüzde 15 indirim kodu geliyor. 1869 TL oluyor. Kod: GRN15
12 13 saat calisiyorum gundelik giyilmez miDeri kalitesi düşük, rahatlığı da kötü.
Bot ayağına alışana kadar 2 kış geçer.
Aktif kullanıyorum, kalın çorap giymeden her yanı ayağa vuruyor bilginiz olsun.
imkansız, benimkine 2 saat tahammül edemiyorum.12 13 saat calisiyorum gundelik giyilmez mi