farklı bir cat6 ethernet kablosu ile deneyin.oyundayım hocam kusura bakamayın hızlıca cevap verim oyuna dönüyorum.
marka model SuperOnline Wifi6 ZTE yazıyor kutuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kutudan çıkan kablo ve farklı bir cat 6 kablosuyla denedim değişen bir şey yok
ethernet kablosunun cat6 olduğuna emin misin? üstüne cat kaç olduğu yazıyor olması lazım bakar mısın?oyundayım hocam kusura bakamayın hızlıca cevap verip oyuna dönüyorum.
marka model SuperOnline Wifi6 ZTE yazıyor kutuda
kutudan çıkan kablo ve farklı bir cat 6 kablosuyla denedim değişen bir şey yok
kablonun tam olarak neresinde yazıyor hocam göremedim.farklı bir cat6 ethernet kablosu ile deneyin.
ethernet kablosunun cat6 olduğuna emin misin? üstüne cat kaç olduğu yazıyor olması lazım bakar mısın?
kablonun üstünde yazması lazım hocam dikkatli bakın eğer herhangi bir şey yazmıyorsa kablonun dış kısmını soyun. ince kabloların arasında plastik ayraç varsa cat6'dır.kablonun tam olarak neresinde yazıyor hocam göremedim.
uğraşamam diyorsan sen yine farklı bir cat6 ethernet kablosu ile test et.kablonun tam olarak neresinde yazıyor hocam göremedim.
cat 6 kablo var sorun kablodan kaynaklıymış yarın değiştireceğim teşekkürler
az önce cat6 kablo ile denedim fakat tekrar 100 alıyorum wifi ile bağlandığım zaman 100ü geçiyor ama kabloda 100ü geçmiyor
plastik ayraç dediğiniz neye benziyor hocam tam olarakkablonun üstünde yazması lazım hocam dikkatli bakın eğer herhangi bir şey yazmıyorsa kablonun dış kısmını soyun. ince kabloların arasında plastik ayraç varsa cat6'dır.
uğraşamam diyorsan sen yine farklı bir cat6 ethernet kablosu ile test et.
ortada ayırıcı beyaz ayraç var mı resimdeki gibi?plastik ayraç dediğiniz neye benziyor hocam tam olarak
modemin kutusundan çıkan sarı kablonun içinde yok diğer kabloya bakıcamortada ayırıcı beyaz ayraç var mı resimdeki gibi?
iki kablonun içinde de yok Wifi 6 modemin içinden cat 6 çıkmaması saçmaortada ayırıcı beyaz ayraç var mı resimdeki gibi?
kablonun üstünde cat kaç olduğu yazmıyorsa kablonun cat5 veya cat6 olduğunu anlamak için diğer yöntem olarak bu var diye biliyorum.modemin kutusundan çıkan sarı kablonun içinde yok diğer kabloya bakıcam
iki kablonun içinde de yok Wifi 6 modemin içinden cat 6 çıkmaması saçma
hocam tekrardan merhabalar bugün yeni bir cat6 kablo aldım fakat tekrar kablolu denediğimde 100mbps veriyor.kablonun üstünde cat kaç olduğu yazmıyorsa kablonun cat5 veya cat6 olduğunu anlamak için diğer yöntem olarak bu var diye biliyorum.
farklı bir cat6 ethernet kablosu ile test et.
Anakartının modeli ya da laptopsa laptopun modeli nedir?hocam tekrardan merhabalar bugün yeni bir cat6 kablo aldım fakat tekrar kablolu denediğimde 100mbps veriyor.
gigabyte z790 UDAnakartının modeli ya da laptopsa laptopun modeli nedir?
tam olarak hangi kablolar hocam? sen cat6 ethernet kablosunu modemden direkt bilgisayara takıp kullanmıyor musun?gigabyte z790 UD
acaba sorun duvar içinden geçen kablolardan kaynaklı olabilir mi?