CAT 6 KABLO ALINIR MI?

Reaksiyon skoru
110
Merhabalar 10-12 metrelik kablo ihtiyacım var. Cat 5 yeterli olabilir ama ileriye dönük ihtiyaç olabilir diye CAT 6 alıyorum. Şunu buldum almışken 20m alayım diyorum fiyatı iyi midir alınır mı?
bu kabloların etrafı plastik olan kısmı poşet gibi oluyor aynı ürünü kullandım daha önceden etrafında nalbur bilgisayarcı falan varsa görerek almanı öneririm fiyat uygunsa ama onun haricinde marka veya yüksek değerlendirmeleri olan kabloları almanı öneririm internetten

Merhabalar 10-12 metrelik kablo ihtiyacım var. Cat 5 yeterli olabilir ama ileriye dönük ihtiyaç olabilir diye CAT 6 alıyorum. Şunu buldum almışken 20m alayım diyorum fiyatı iyi midir alınır mı?
iyi diyorlardı daha yakın zamanda ugreen konusu açılmıştı orda bahsediyorlardı kullananlar memnundu aynı ürünü. ben kullanmadım. Rezidans inşaatında çalışırken mühendis bana 50m civarı çok kaliteli internet kablosu verdi cat7 , ona jak sıktırdım kullanıyorum. Ama iyi olmadığını sana net söyleyebilirim ara sıra internet gidiyor beni delirtiyor. oynadı mı ne yaptıysa içeride yeni jak çaktırıcam kabloya.Çok sağlıklı olmuyor bence bu şekilde en azından ben öyle düşünüyorum. Çok çok kaliteli kablo değildir bu ama çok rahat işini görür dediklerine göre

20251229_221747.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri