Jordison
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 313
Forumda sıcak fırsatlarda 1 alana 1 hediye kampanyasını görüp mont satın aldım.
Ürünler geldiğinde 2 montun belirli yerlerinde yırtıklar olduğunu gördüm.
1) Müşteri temsilcilerini aradım bekleme süresi 35 dakika dedi.
- Kapatmak zorunda kaldım.
2) Firmaya gelen ürünlerin görsellerini mail attım, değişim istediğimi söyledim.
- Yanıt alamadım.
3) Şikayetvar'a kayıt açtım. Yetkili birisi bana dönüş yaptı. Normalde sistemlerinde "Değişim" işleminin yapılmadığını ama defolu gönderildiği için değişim yapılacağını söyledi. Kargo kodu söyledi. Ben firmaya fazla güvenmediğim için, bu söylediklerini ayrıca mail olarak göndermesini istedim. En azından elimde kanıt olması için.
4) Ürünleri kargoladım. Günler önce teslim edildi, günlerdir WhatsApp destek hattı tenezül edip artık yazı yazmıyor.
ÖZET:
Alışveriş yaptım, ürünler defolu geldi.
Değişim için ürünleri gönderdim, Firma çalışanı tenezül edip yazı bile yazmıyor.
SONUÇ:
Para = Çetinkaya'da
Ürünler = Çetinkaya'da
Müşteri Memnuniyeti = ?
Ürünler geldiğinde 2 montun belirli yerlerinde yırtıklar olduğunu gördüm.
1) Müşteri temsilcilerini aradım bekleme süresi 35 dakika dedi.
- Kapatmak zorunda kaldım.
2) Firmaya gelen ürünlerin görsellerini mail attım, değişim istediğimi söyledim.
- Yanıt alamadım.
3) Şikayetvar'a kayıt açtım. Yetkili birisi bana dönüş yaptı. Normalde sistemlerinde "Değişim" işleminin yapılmadığını ama defolu gönderildiği için değişim yapılacağını söyledi. Kargo kodu söyledi. Ben firmaya fazla güvenmediğim için, bu söylediklerini ayrıca mail olarak göndermesini istedim. En azından elimde kanıt olması için.
4) Ürünleri kargoladım. Günler önce teslim edildi, günlerdir WhatsApp destek hattı tenezül edip artık yazı yazmıyor.
ÖZET:
Alışveriş yaptım, ürünler defolu geldi.
Değişim için ürünleri gönderdim, Firma çalışanı tenezül edip yazı bile yazmıyor.
SONUÇ:
Para = Çetinkaya'da
Ürünler = Çetinkaya'da
Müşteri Memnuniyeti = ?