Reindi
80+ Silver
kardeşim ehliyeti alana kadar sabredemedin mi ben ehliyeti elime almadan köyde bile sürmedimSürücü kursundan dönüyordum yaşım 16 ehliyetim yok yani şuanlık. Beklemediğim yerde ara sokakta tek başına gizlice tuzak, pusu kurmuş, kamufule olmuş gibi motoru olmayan bir yunus polis çıktı karşıma karanlık sokakta ilk başta dur bakalım dedi önüme atladı kontağı kapat dedi nereden geliyorsun dedi sürücü kursu dedim güler gibi oldu adam nereye gidiyorsun dedi evimin olduğu mahalleyi söyledim plakayı söyle dedi biliyordum ama o anki stresle söyleyemedim dur bakayım abi dedim öyle bir anlamı kalmaz dedi neyse motor senin mi dedi babamım üstüne ruhsat yanımda dedim TC mi sordu telefonuna girdi adın ne dedi söyledim yaşımı sordu söyledim baktı telefona dikkat et kendine dedi iyimser bi şekilde bastım gittim herşeyim tamdı motorun aynaları yerinde 50cc lik bir scooter kaskım takılıydı acaba şimdi bu adam ceza yazmış olabilir mi sorgulatmak istiyorum babamın e devleti lazım bu konuyla alakalı bişey söyleyemem babama adam imza falan almadı benden bu arada
panelden falan ceza sorgu yapabilen varsa ulaşsın bana bilgilendirmek istiyorum lütfen