Neler Yeni

Ceza yedim mi korkuyorum

Reindi

80+ Silver
Sürücü kursundan dönüyordum yaşım 16 ehliyetim yok yani şuanlık. Beklemediğim yerde ara sokakta tek başına gizlice tuzak, pusu kurmuş, kamufule olmuş gibi motoru olmayan bir yunus polis çıktı karşıma karanlık sokakta ilk başta dur bakalım dedi önüme atladı kontağı kapat dedi nereden geliyorsun dedi sürücü kursu dedim güler gibi oldu adam nereye gidiyorsun dedi evimin olduğu mahalleyi söyledim plakayı söyle dedi biliyordum ama o anki stresle söyleyemedim dur bakayım abi dedim öyle bir anlamı kalmaz dedi neyse motor senin mi dedi babamım üstüne ruhsat yanımda dedim TC mi sordu telefonuna girdi adın ne dedi söyledim yaşımı sordu söyledim baktı telefona dikkat et kendine dedi iyimser bi şekilde bastım gittim herşeyim tamdı motorun aynaları yerinde 50cc lik bir scooter kaskım takılıydı acaba şimdi bu adam ceza yazmış olabilir mi sorgulatmak istiyorum babamın e devleti lazım bu konuyla alakalı bişey söyleyemem babama adam imza falan almadı benden bu arada
panelden falan ceza sorgu yapabilen varsa ulaşsın bana bilgilendirmek istiyorum lütfen
kardeşim ehliyeti alana kadar sabredemedin mi ben ehliyeti elime almadan köyde bile sürmedim

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
BEYLER TC Mİ SORDU GİRDİ TELEFONA GBT YAPINCA CEZA YAZMAK ZORUNDA OLMUYORMU SEBEPSİZ YERE GBT YAPAMAZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı durumlarda kimliğe de ceza kesilebilir. Özellikle elektrikli bisiklet ya da scooter gibi ehliyet gerektirmeyen araçları kullanırken kuralları ihlal ederseniz kimliğe ceza yazılır. Bu gibi durumları da kimliğe ceza sorgulaması yaparak öğrenebilirsiniz.

(İNTERNETTE BU YAZIYOR)
gbt den senin suç kaydını görmüyor mu yanlış mı biliyorum? senin de suç kaydın yoksa temiz çıkmışsındır polis her gbt baktığında ceza yazmalı diye bir kural yok

Kaptan7

80+
BEYLER TC Mİ SORDU GİRDİ TELEFONA GBT YAPINCA CEZA YAZMAK ZORUNDA OLMUYORMU SEBEPSİZ YERE GBT YAPAMAZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı durumlarda kimliğe de ceza kesilebilir. Özellikle elektrikli bisiklet ya da scooter gibi ehliyet gerektirmeyen araçları kullanırken kuralları ihlal ederseniz kimliğe ceza yazılır. Bu gibi durumları da kimliğe ceza sorgulaması yaparak öğrenebilirsiniz.

(İNTERNETTE BU YAZIYOR)
GBT siciline bakmıştır önceden bişilere karıştınmı diye kontrol yapmıştır adam devriyede canı sıkılmış çekmiş seni işte normal şeyler ztn motorlaymışşın her motorcu dikkat çeker

emrevoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Şahıslara Yazılan Ceza Sorgulama
Screenshot_2024-02-05-22-03-47-680_com.android.chrome-edit.jpg

Olay olalı 1 saat oluyor hemen düşer mi bilmiyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
arkadaşlar açıkça izah etmiş,ceza yazsa motoru bağlar fatura keserdi.Ceza yazıp motoru bağlamamazlık yapamaz

emrevoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Bide plakaya daha kendisi bakmadı bana plaka soruyor çok düşündüm dilimin ucundaydı ama söyleyemedim acaba ben giderken arkamdan bakıp plakaya ceza yazmışmıdır çok panik stres oluyorum gerçi plakaya arkamdan bakmasına gerek yok TC mi verdim ordan bile bulur bu motoru babamın olmasına rağmen. Babam bide daha dün dedi dikkat et trafiğe fazla çıkma hem sana hem bana yazarlar ceza diye

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Bide plakaya daha kendisi bakmadı bana plaka soruyor çok düşündüm dilimin ucundaydı ama söyleyemedim acaba ben giderken arkamdan bakıp plakaya ceza yazmışmıdır çok panik stres oluyorum gerçi plakaya arkamdan bakmasına gerek yok TC mi verdim ordan bile bulur bu motoru babamın olmasına rağmen. Babam bide daha dün dedi dikkat et trafiğe fazla çıkma hem sana hem bana yazarlar ceza diye
hocam niye açıkladıkça stres oluyorsunuz ehliyet olmadığı için ceza yazmış olsa motoru zaten kanunen bağlamak zorunda cezayı yazıp motoru size geri veremez öyle.

Top Bottom