Neler Yeni

Cezalı Rolü Alanların Neden Aldığını Öğrenmemiz İçin Bir Yer

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Dostlar bazen bir konu üzerinde birinin cezalı olduğunu görüyorum ama neden cezalı olduğunu bilmiyorum belki benim gibi merak edenler vardır eklenir mi merak ettiğim için yazmak istedim sizce mantıklı mı?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Olabilirke

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Dostlar bazen bir konu üzerinde birinin cezalı olduğunu görüyorum ama neden cezalı olduğunu bilmiyorum belki benim gibi merak edenler vardır eklenir mi merak ettiğim için yazmak istedim sizce mantıklı mı?
Zaten cezalı kişilere neden cezalı olduğunu çok iyi biliyor bizim bilmemize gerek yok.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ban alma nedenini gizlemek isteyenler olabilir, gelmeside ve gelmemeside iyi olur.

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Evet bende merak ediyorum ama büyük ihtimalle yanlış bir sözcük kullanımından olabilir

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Zaten cezalı kişilere neden cezalı olduğunu çok iyi biliyor bizim bilmemize gerek yok.
Ben merak ediyorum nedense belki eklenebilir eğer sorunlu bir şey değilse eklenebilir benim gibi merak eden çok kişi varsa tabi ne düşünüyorsun abi @Mehmet Yılmaz

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Olabilir, mantıklı ama profil mesajlarında neden banlandığını sormak ve bulmak daha zevkli oluyor 🤣

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom