Neler Yeni

Öneri Cf Moto 250 SR Alınır Mı?

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
Bütçe
170000
Merhaba arkadaşlar bayiden sıfır cf moto 250 sr almayı düşünüyorum(170.000 TL) Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerimi aktarabilir mi?

Alınmaz diyorsanız bu fiyatlara ne alınabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Tunahan Özler
Merhaba arkadaşlar bayiden sıfır cf moto 250 sr almayı düşünüyorum(170.000 TL) Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerimi aktarabilir mi?

Alınmaz diyorsanız bu fiyatlara ne

Temiz bulabilirsen Honda cbr 250r

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Taksim Delisi Cenk

çok aşırı bilgim yok ama CF moto ile ilgili youtube üzerinden vs birkaç kez parça sıkıntısı olduğunu duydum.Bu konuyuda bir düşünebilirsiniz.

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok aşırı bilgim yok ama CF moto ile ilgili youtube üzerinden vs birkaç kez parça sıkıntısı olduğunu duydum.Bu konuyuda bir düşünebilirsiniz.
Evet parça sıkıntısı var yurtdışından sipariş ediliyor gelmesi uzun sürüyor. Ama fiyatı ve özelliklerine bakılınca buna değer gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şans işi biraz cfmoto kimi sorunsuz kullanıyor kimi yolda kalıyor her gün
Çevremde çok sorun yaşayan görmedim ama internet yorumları baya düşündürdü

Temiz bulabilirsen Honda cbr 250r
Kredi kartına işlem yapacağım için ikinci el alamam maalesef. Söylediğiniz motor benimde çok hoşuma gitti ama ne yazık ki kredi kartı ödemesi yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
emre yokuş
Çalıştığım ofiste masa arkadaşım kullanıyor, ufak bir kaza atlattı geçen sene ve motorun parçalarını bulup takması 1 ayı buldu maalesef. Servis parça siparişi verdik diyip bekletiyordu oda parçayı 2. el olarak bulup taktı. Sonuç olarak kaza bela yaşamazsan parça sorununun çokta olacağını sanmam. Motordan memnun ama

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
Çalıştığım ofiste masa arkadaşım kullanıyor, ufak bir kaza atlattı geçen sene ve motorun parçalarını bulup takması 1 ayı buldu maalesef. Servis parça siparişi verdik diyip bekletiyordu oda parçayı 2. el olarak bulup taktı. Sonuç olarak kaza bela yaşamazsan parça sorununun çokta olacağını sanmam. Motordan memnun ama
Kış memleketindeyim zaten kullanacağım bir kaç ay dikkatli de kullanırım tabi ama kazanın nereden geleceği bilinmez

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

cf moto biraz şans işi mesela 3 arkadaşımdada var birinde sr var ondan hiçbir sıkıntı çıkmadı diğerinde nk var 25 binde baskı balata sıyırdı ve parçayı zor buldular ve diğer arkadaşımdada sr var ondada ekran gitti bir süre sonra geri geldi

bu tarzda birşeyde bakabilirsin istersen

bu tarz güzel bir şey düşürürsen ama hertürlü ekspertiz yaptır derim

motorunu göster hasar kaydına bak

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
cf moto biraz şans işi mesela 3 arkadaşımdada var birinde sr var ondan hiçbir sıkıntı çıkmadı diğerinde nk var 25 binde baskı balata sıyırdı ve parçayı zor buldular ve diğer arkadaşımdada sr var ondada ekran gitti bir süre sonra geri geldi

bu tarzda birşeyde bakabilirsin istersen

bu tarz güzel bir şey düşürürsen ama hertürlü ekspertiz yaptır derim

motorunu göster hasar kaydına bak
Mt veya yzf bende çok isterim ama kredi kartına çekim yaptıracağım için sıfır almam gerekiyor sıfır fiyatları da bütçemi çok aşar

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
anladım hocam ozaman en iyisi sr veya nk ben srda kullandım nk da kullandım sr ı kullanırken uzun yolda biraz rahatsızlık yapıyor ama nk ile hiç uzun yol deneyimim olmadı

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
anladım hocam ozaman en iyisi sr veya nk ben srda kullandım nk da kullandım sr ı kullanırken uzun yolda biraz rahatsızlık yapıyor ama nk ile hiç uzun yol deneyimim olmadı
Bu fiyatlar da banada en iyisi bunlar gibi geldi sıfır olarak umarım pişmanlık yaşamam

Top Bottom