Neler Yeni

ChatGPT: "Korsan oyun indirmek kul hakkıdır."

neptün yüksel

80+ Bronze
Bu bilgiyi bilmiyorum o yüzden bilmediğim için fikrine katılmıyorum ve katılıyorum. Bizzat bakmam gereken bir konu. Öbür taraftan Stephen Hawking bile evrenin kendi kendine oluşamayacağını söylerken bizim ergeniüs nonteistler kendilerini bilimcil ve akılcıl görüp mutlak gerçeğin kendilerinki olduğunu sanmaları... Ah Allah'ım. Sana gelmek istiyorum.
Yani, kendi kendine böyle sayısız güzelliklerin (hani 1-2 tane de değil) olacağına inanmak mantıksızlık olur.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
İslam'daki kul hakkı kavramını biliyor musun diye sordum:
Alıntıyı görüntüle

Daha sonra korsan oyun indirmek kul hakkına girer mi diye sordum:
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra korsan oyun kullanıcıları "Suç hükümette, kötü ekonomide, ne yani gidip oyuna para mı verelim?" diyor. Bunun hakkında ne düşünüyorsun diye sordum:
Alıntıyı görüntüle

Ee ne düşünüyorsunuz?
Kul hakkı da çok pahalı her oyun 50 100tl olsa alınır ayda 3 oyun alır oynarız oyunun tanesi 1000tl olunca alamioz asgari ücretle evde 5 6 ksii yaşayan var kira zaten 5 bin

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Evrim teorisine ithaf yapıyorsan söyleyeyim. Evrim çarpıtılmaya çok açık bir konudur. Yüzlerce makale dediğiniz şeyin yanlış olmadığı ne malum? Sonuç itibariyle ABD'de evrimi desteklemeniz için şart koyuluyor. O şartı yerine getirmezsen fonlanmayıp çalışmaların karanlığa gömülebiliyor. Neden aynı şey Newton yasaları için ya da başka bir bilimsel gerçek değil de bunun için koyuluyor? Ne zorlanmaya çalışılıyor
Yüzlerce makale yanlış bir din kitabı doğru dimi fjfjfnnfnf
Bilim bu sürekli kendine geliştirir ve yanlışlarına düzeltebilir ama bunu din yapamaz dinler dogmatiktir dinler değişmez ve bir din bilimin aksine bir şey söylerse o dinin hiç bir önemi yoktur(bilimsel açıdan).

neptün yüksel

80+ Bronze
Şimdi inanmama inanç değildir çünkü elinde ki bilgiye göre düşünürsün o dinin tanrı tarafından gönderilmediğini insanlar tarafından uydurulduğunu bilirsin kısacası inanmama inanç değil düşüncedir.
Dostum şimdi sen bir oyun yapıyorsun. Oyundaki karakterin seni nasıl tanır? Ancak ona onun dünyasına ait girdiler verirsen tanır seni. Aynı şekilde dünyada böyle.

Allah, elçilerine bizlere yolu göstersin diye ya yakınların sesleriyle yada rüyalarında haberler bildirmiş.

Bir şeyin kendi kendine saysızca bir biçimde yaratılmayacağını da aklımızla idrak etmemiz gerekir.

Mesela günümüzde, aklımızın alamayacağı kadar mikro organizma var. Bunlardan birinin elbet birine dönüşmesinin gözlemleyebilmemiz gerekirdi. Yada prokaryota ile ökaryot bir geçişin olması lazımdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüzlerce makale yanlış bir din kitabı doğru dimi fjfjfnnfnf
Bilim bu sürekli kendine geliştirir ve yanlışlarına düzeltebilir ama bunu din yapamaz dinler dogmatiktir dinler değişmez ve bir din bilimin aksine bir şey söylerse o dinin hiç bir önemi yoktur(bilimsel açıdan).
İşte yüzlerce makale de çürütüleni de var. Tartışılanı da var. Evrim ile ilgili bir çok makale de çürütüldü. Mesela makro evrim gibi.

Epigenetik çünkü.
Gen koruma kanunu da makro evrime izin vermiyor.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Allah'a inanıyorumda napalım be abi 20 saat oynicam oyuna 200-300 lira mı vermeyin

Umrumda olmaz crackden devam.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berke Yıldız
Kullandığınız site nedir link atabilir misiniz ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Zaten ünlü oyunlar dünyanın parasını kaldırıyor. 7 ceddine yetecek para kazanıyorlar.
Adam haklı moruq ünlü olmayan oyun yokki tr de pahalı olan zaten xd satılmiyorsa 20 30 lira oluyor Max

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,194
Üyeler
165,483
Son üye
oz.kenan
Top Bottom