Bu bilgiyi bilmiyorum o yüzden bilmediğim için fikrine katılmıyorum ve katılıyorum. Bizzat bakmam gereken bir konu. Öbür taraftan Stephen Hawking bile evrenin kendi kendine oluşamayacağını söylerken bizim ergeniüs nonteistler kendilerini bilimcil ve akılcıl görüp mutlak gerçeğin kendilerinki olduğunu sanmaları... Ah Allah'ım. Sana gelmek istiyorum.
İslam'daki kul hakkı kavramını biliyor musun diye sordum: Alıntıyı görüntüle
Daha sonra korsan oyun indirmek kul hakkına girer mi diye sordum: Alıntıyı görüntüle
Daha sonra korsan oyun kullanıcıları "Suç hükümette, kötü ekonomide, ne yani gidip oyuna para mı verelim?" diyor. Bunun hakkında ne düşünüyorsun diye sordum: Alıntıyı görüntüle
Kul hakkı da çok pahalı her oyun 50 100tl olsa alınır ayda 3 oyun alır oynarız oyunun tanesi 1000tl olunca alamioz asgari ücretle evde 5 6 ksii yaşayan var kira zaten 5 bin
Evrim teorisine ithaf yapıyorsan söyleyeyim. Evrim çarpıtılmaya çok açık bir konudur. Yüzlerce makale dediğiniz şeyin yanlış olmadığı ne malum? Sonuç itibariyle ABD'de evrimi desteklemeniz için şart koyuluyor. O şartı yerine getirmezsen fonlanmayıp çalışmaların karanlığa gömülebiliyor. Neden aynı şey Newton yasaları için ya da başka bir bilimsel gerçek değil de bunun için koyuluyor? Ne zorlanmaya çalışılıyor
Yüzlerce makale yanlış bir din kitabı doğru dimi fjfjfnnfnf
Bilim bu sürekli kendine geliştirir ve yanlışlarına düzeltebilir ama bunu din yapamaz dinler dogmatiktir dinler değişmez ve bir din bilimin aksine bir şey söylerse o dinin hiç bir önemi yoktur(bilimsel açıdan).
Şimdi inanmama inanç değildir çünkü elinde ki bilgiye göre düşünürsün o dinin tanrı tarafından gönderilmediğini insanlar tarafından uydurulduğunu bilirsin kısacası inanmama inanç değil düşüncedir.
Dostum şimdi sen bir oyun yapıyorsun. Oyundaki karakterin seni nasıl tanır? Ancak ona onun dünyasına ait girdiler verirsen tanır seni. Aynı şekilde dünyada böyle.
Allah, elçilerine bizlere yolu göstersin diye ya yakınların sesleriyle yada rüyalarında haberler bildirmiş.
Bir şeyin kendi kendine saysızca bir biçimde yaratılmayacağını da aklımızla idrak etmemiz gerekir.
Mesela günümüzde, aklımızın alamayacağı kadar mikro organizma var. Bunlardan birinin elbet birine dönüşmesinin gözlemleyebilmemiz gerekirdi. Yada prokaryota ile ökaryot bir geçişin olması lazımdı.
Yüzlerce makale yanlış bir din kitabı doğru dimi fjfjfnnfnf
Bilim bu sürekli kendine geliştirir ve yanlışlarına düzeltebilir ama bunu din yapamaz dinler dogmatiktir dinler değişmez ve bir din bilimin aksine bir şey söylerse o dinin hiç bir önemi yoktur(bilimsel açıdan).
İslam'daki kul hakkı kavramını biliyor musun diye sordum: Alıntıyı görüntüle
Daha sonra korsan oyun indirmek kul hakkına girer mi diye sordum: Alıntıyı görüntüle
Daha sonra korsan oyun kullanıcıları "Suç hükümette, kötü ekonomide, ne yani gidip oyuna para mı verelim?" diyor. Bunun hakkında ne düşünüyorsun diye sordum: Alıntıyı görüntüle