Wanda Maximoff
80+ Bronze
Tek başıma oynayacağım ekibim yok sarıyor mu online mı aktif mi ona göre anket yapın
Ekipli oymak daha eğlenceli bana göre. Tek başına ilk başlarda zevk alırsın yeni oyun sonuçta ama sonra sıkılırsın. Arkadaşlarla güzel makara yaparak oynamıştık. Tek başıma 2 kere girmişimdir.Tek başıma oynayacağım ekibim yok sarıyor mu online mı aktif mi ona göre anket yapın
HmmEkipli oymak daha eğlenceli bana göre. Tek başına ilk başlarda zevk alırsın yeni oyun sonuçta ama sonra sıkılırsın. Arkadaşlarla güzel makara yaparak oynamıştık. Tek başıma 2 kere girmişimdir.
Online ı çok mu uzun sürüyor mu oyun bulmasıOyun bana orta çağ Battlefield gibi geliyor. Alınır aktif oyuncusu var eğlenceli gameplayi var.
Steamden almadığına neden pişmansın epicten alacaktım bendeAlınır ben Steam'den almadığıma pişmanım neyse ki Game pass'de mevcut.
Maksimum 20 saniye falan sürüyor. Kafa dağıtmak için güzel oyun.Online ı çok mu uzun sürüyor mu oyun bulması
Steamden almadığına neden pişmansın epicten alacaktım bendeAlınır ben Steam'den almadığıma pişmanım neyse ki Game pass'de mevcut.
Epicten steamden veya game pass de oynamanın farkı var mı üstte biri demişte steamde alamadım üzgünümMaksimum 20 saniye falan sürüyor. Kafa dağıtmak için güzel oyun.
Bilgi sahibi değilim bu konuda maalesef.Steamden almadığına neden pişmansın epicten alacaktım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Epicten steamden veya game pass de oynamanın farkı var mı üstte biri demişte steamde alamadım üzgünüm
Tamam teşekkürlerBilgi sahibi değilim bu konuda maalesef.
Tüm kütüphanem orada çünkü. Dolara geçtikten sonra çok pahalı oldu, bir farkı yok.Steamden almadığına neden pişmansın epicten alacaktım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Epicten steamden veya game pass de oynamanın farkı var mı üstte biri demişte steamde alamadım üzgünüm