chivalry 2 nasıl alınır mı?

chivalry 2 nasıl alınır mı? Açıklamaya göre anket pls

• Oy kullanan toplam üye
    8

Wanda Maximoff

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
136
Tek başıma oynayacağım ekibim yok sarıyor mu online mı aktif mi ona göre anket yapın

Tek başıma oynayacağım ekibim yok sarıyor mu online mı aktif mi ona göre anket yapın
Ekipli oymak daha eğlenceli bana göre. Tek başına ilk başlarda zevk alırsın yeni oyun sonuçta ama sonra sıkılırsın. Arkadaşlarla güzel makara yaparak oynamıştık. Tek başıma 2 kere girmişimdir.

Ekipli oymak daha eğlenceli bana göre. Tek başına ilk başlarda zevk alırsın yeni oyun sonuçta ama sonra sıkılırsın. Arkadaşlarla güzel makara yaparak oynamıştık. Tek başıma 2 kere girmişimdir.
Hmm

Oyun bana orta çağ Battlefield gibi geliyor. Alınır aktif oyuncusu var eğlenceli gameplayi var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Alınır ben Steam'den almadığıma pişmanım neyse ki Game pass'de mevcut.

Alınır ben Steam'den almadığıma pişmanım neyse ki Game pass'de mevcut.
Steamden almadığına neden pişmansın epicten alacaktım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maksimum 20 saniye falan sürüyor. Kafa dağıtmak için güzel oyun.
Epicten steamden veya game pass de oynamanın farkı var mı üstte biri demişte steamde alamadım üzgünüm

Epicten steamden veya game pass de oynamanın farkı var mı üstte biri demişte steamde alamadım üzgünüm
Bilgi sahibi değilim bu konuda maalesef.

Tüm kütüphanem orada çünkü. Dolara geçtikten sonra çok pahalı oldu, bir farkı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri