Neler Yeni

CHP Hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kendi öz değerlerinden, ilkelerinden uzaklaşan, bir oy için bile şekilden şekle giren bir parti

Oylar: 84 68.3%
  • Toplumsal Barışı hedefleyen, toplumu barıştırmak isteyen, herkesin sıkıntısını dinleyen bir parti

Oylar: 12 9.8%
  • Sonuç gör

Oylar: 27 22.0%

• Oy kullanan toplam üye
    123

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
1648135708065.png

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kişiler bilerek düzelmiyor, bilmedikleri için değil...
Bunu diyip çekiliyorum.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
Parti olarak yanlış bir politika izliyorlar.Bunu yapmalarıda bizim tarafımızda nelere mal oldu biliyoruz.Ben düşünüyorum ki tüm amaçları hala muhalefet olarak kalmak.Bence oy atılacak son parti olmalı.Farklı bir aday çıkarsa orası değişir.Ama çıkıpta Kılıçdaroğlu aday olursa ki görünüşe göre o olacak o olursada oy atmam.Çünkü tek amacı seçim kaybetmek çünkü bu kadar yanlış bir politika izlemeleri hep seçim kaybetmelerine neden oluyor.Yapıkları açıklamaklar falan çoğu altı boş diyebilirim.Detayını bilmiyorum ama parti içinden biri galiba Demirtaşı savunmuş gibi bir muhabbet var.Bence direkt olarak istifa etmelidir.Savunalacak bir adam ve bir parti değildir bence.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
başındaki kişi yüzünden partinin adı karalandı diye düşünüyorum. artık diğer partiler gibi bu partiden de nefret ediyorum. atatürk ile alakaları yok
atamızın kurduğu partinin son durumları yazık başka bir şey değil.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Git, kanıtla girsinler o zaman.
Konuyu iktidara getirmeyin.
Konumuz CHP çünkü.
Bu parti apaçık terörist birini desteklemekte.

@ALADDİN ÇAKICI
İktidar değil hepsi öyle politika çıkar meselesidir siz dinlemeyi bilmiyorsunuz gidin en lüks araçlar hep milletvekillerinde mesela

Asıl sorun Türk toplumunun kazandırılmamasi hep alevi sağ sol Kürt sorunlariyla oyalatilmis Osmanlı'dan beridir cahil denilen topluluk olmuştur :)

A veya b partisi değil Selahattin Demirtaş kim ya küçük bir sinek konuştuğumuz şeylere bakın y veya Z kuşağı olsun hakkımızı aramiyorsak halimiz hep böyle devam eder

Top Bottom