Neler Yeni

Chrome 13GB ram kullanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gorkem
Bilgisayarın yavaşladığını fark ettim. Daha sonra görev yöneticisini açtığımda chrome'un 13gb ram kullandığını gördüm. Normal gibi durmuyor. Neden olabilir çözümü nedir?

Sistem
- Ryzen 5 5600G
- 2x8 16GB 3200Mhz Ram

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Qwerty1029384756
Chrome kullanmayın :).

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
virüs büyük ihtimalle kaspersky ve avast yükle mümkün ise yanına bi eset çak hiçbirşeyi kalmaz

suatxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Suat
İlgilendiği Kategoriler
anladıgım bildigim her seyle alakalı konusurum valla
kanka kesinlikle normal değil 13gb ram ne.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ege Y.
Virüs vardır muhtlemen

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Bilgisayarın yavaşladığını fark ettim. Daha sonra görev yöneticisini açtığımda chrome'un 13gb ram kullandığını gördüm. Normal gibi durmuyor. Neden olabilir çözümü nedir?

Sistem
- Ryzen 5 5600G
- 2x8 16GB 3200Mhz Ram
brave tarayicisini kullan benzer ram kullanirsa sorun

suatxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Suat
İlgilendiği Kategoriler
Kapattım açtım tekrar. 1gb kullanıyor şu an. Geçmişi falan temizlesem düzelir mi?
1gb çok değil gibi büyük ihtimal arkada çok fazla sekme açıktı.13 tane video falan varsa normal hocam önbellekte 20-30dklık videolar baya yer kaplıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gorkem
1gb çok değil gibi büyük ihtimal arkada çok fazla sekme açıktı.13 tane video falan varsa normal hocam önbellekte 20-30dklık videolar baya yer kaplıyor
Canlı yayın açıktı. Şu anda da yayın açık ve birkaç sekme var. Fakat 1.5gb ram kullanıyor. Virüs olsa açtığım gibi absürt bir şekilde kullanırdı değil mi?

suatxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Suat
İlgilendiği Kategoriler
Canlı yayın açıktı. Şu anda da yayın açık ve birkaç sekme var. Fakat 1.5gb ram kullanıyor. Virüs olsa açtığım gibi absürt bir şekilde kullanırdı değil mi?
ne kadar zamandır açıktı yayın mesela 20-30dk falansa sıkıntı yok ama 20-30dk altındaysa birileri coin kasıyor olabilir hocam:kekw:

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
Kapattım açtım tekrar. 1gb kullanıyor şu an. Geçmişi falan temizlesem düzelir mi?
sen dediğimi yap yükle crome u tekrar açıp biraz beklediğinde virüs ise büyük ihtimalle aynı şeyleri yaşarsın sen ne olur ne olmaz free kasperky ve avast kur hocam paranız bol ise eset kurun yanında bence hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı virüsler öyle değil hocam biraz sistemiin tüm uygulamalarını yüklemeyi bekler yada mesela ticker vardır zamanlayıcı açıldıktan sonra atıyorum 7 dakika sonra başla gibi gibi...

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
ismail sağlam
brave tarayicisini kullan benzer ram kullanirsa sorun
brave resmen hayatımı güzelleştirdi ya ne dizi izlerken reklam var ne youtube hiçbir sitede reklam yok bir yıldır brave geçtim daha reklam engelleyiciyi kapat diye uyarı veren bir site bile olmadı hepsinde sorunsuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

brave resmen hayatımı güzelleştirdi ya ne dizi izlerken reklam var ne youtube hiçbir sitede reklam yok bir yıldır brave geçtim daha reklam engelleyiciyi kapat diye uyarı veren bir site bile olmadı hepsinde sorunsuz
arkadaşa önerdim ilk kullanmaya başladığımızdan beri brave kullanıyoruz 1 milyon civarı reklam engellemiş ikimizde toplam

Top Bottom