Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Coin Market Cap ' den bakılabilir.@smithblacksmith Nereden takip ediyorsun?
Coin Market Cap ' den bakılabilir.@smithblacksmith Nereden takip ediyorsun?
Oh oh5.7'den parayı CHZ'ye gömdüm, 1800 TL yatırdım ilk başta sonra 2000 TL'ye katlayıp CHZ'ye attım battık valla.
Çizgi kullanma, mum grafikleri kullan, Binance' de işlem açıyorsan USDT paritesine bakacaksın, her borsa grafiğinde ufak farklılıklar olabilir.Alıntıyı görüntüle
Bu grafikten bir şeyler anlamaya çalışan bne olur gibi
Bana önerdiğin listedeki coinlerin hepsini usd olarak ayarlamıştım baştan usdt olarak yapayım mı ? Bundan sonra mum yaparım sağ ol.Çizgi kullanma, mum grafikleri kullan, Binance' de işlem açıyorsan USDT paritesine bakacaksın, her borsa grafiğinde ufak farklılıklar olabilir.
Evet, biraz uğraştırıcı olacak ama öyle yap, yanında BINANCE yazar. Mum iğneleride gösterdiği için daha doğru sonuç çıkartırsın. Her zaman dilimi bir öncekinin genişidir, günlük trade edeceksen 15, 30 ve 1 Saatlik grafiklere bakabilirsin ama büyük resime bakmayı unutma ara sıra 1 günlük periyottada analiz yap.Bana önerdiğin listedeki coinlerin hepsini usd olarak ayarlamıştım baştan usdt olarak yapayım mı ? Bundan sonra mum yaparım sağ ol.
O zaman ben dediğin gibi baştan usdt olanları ekleyeyim. Grafiği de böyle yaptım. Ya şu anlık fikirlerime göre mesela kafamda şöyle bir şey var ileri de çözersem oturup günde birkaç saat parayı kasıp çıkarım gibisinden düşünüyorum. Ama dediğini de dikkate alacağım sağ ol.Evet, biraz uğraştırıcı olacak ama öyle yap, yanında BINANCE yazar. Mum iğneleride gösterdiği için daha doğru sonuç çıkartırsın. Her zaman dilimi bir öncekinin genişidir, günlük trade edeceksen 15, 30 ve 1 Saatlik grafiklere bakabilirsin ama büyük resime bakmayı unutma ara sıra 1 günlük periyottada analiz yap.
Binance@smithblacksmith Nereden takip ediyorsun?
Dakikalık periyotta analiz yapılmaz, yapılsa bile hacimli paralarda yapılır. Fotoğrafını attığın grafik hangi borsadan hangi coin? Sanırım Binance değil.O zaman ben dediğin gibi baştan usdt olanları ekleyeyim. Grafiği de böyle yaptım. Ya şu anlık fikirlerime göre mesela kafamda şöyle bir şey var ileri de çözersem oturup günde birkaç saat parayı kasıp çıkarım gibisinden düşünüyorum. Ama dediğini de dikkate alacağım sağ ol.
Alıntıyı görüntüle
https://tr.tradingview.com/ sitesi üzerinden yapmıştım bir de şey anlık görmezsem nasıl hemen al sat yapayım ki. Mesela yükseliş trendine girdiğini hemen fark edeyim gidip satın alayım.Dakikalık periyotta analiz yapılmaz, yapılsa bile hacimli paralarda yapılır. Fotoğrafını attığın grafik hangi borsadan hangi coin? Sanırım Binance değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok hacimsiz.
Bitfinex grafiğini değil, Binance grafiğini kullan daha hacimli olur. Ek olarak Heiken Ashi değil mum çubukları kullan, bende ilk başladığımda gözüme hoş geldiği için Heiken Ashi kullanıyordum fakat geriden gelir ve geç bilgi verir. Yükseliş trendine girip girmediğini dakikalık grafikte anlayamazsın. Dönüşleri en basit şekilde formasyon oluşumları, trend ve destek sekmeleri ve en önemlisi price action yani mumlardan anlarsın, dakikalık grafikte değil.https://tr.tradingview.com/ sitesi üzerinden yapmıştım bir de şey anlık görmezsem nasıl hemen al sat yapayım ki. Mesela yükseliş trendine girdiğini hemen fark edeyim gidip satın alayım.
Alıntıyı görüntüle
3,9 TL'den 6,9 TL'ye bir tane balina çıkarttı zaten. O da CHZ'den çıkınca düşüş oldu.5.7'den parayı CHZ'ye gömdüm, 1800 TL yatırdım ilk başta sonra 2000 TL'ye katlayıp CHZ'ye attım battık valla.