Neler Yeni

CHZ Coin Neden Çok Düştü

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bitfinex grafiğini değil, Binance grafiğini kullan daha hacimli olur. Ek olarak Heiken Ashi değil mum çubukları kullan, bende ilk başladığımda gözüme hoş geldiği için Heiken Ashi kullanıyordum fakat geriden gelir ve geç bilgi verir. Yükseliş trendine girip girmediğini dakikalık grafikte anlayamazsın. Dönüşleri en basit şekilde formasyon oluşumları, trend ve destek sekmeleri ve en önemlisi price action yani mumlardan anlarsın, dakikalık grafikte değil.
Anladım öyle yapacağım da anlamadığım 2 şey var birincisi bazı coinlerin Binance grafiğini bulamadığımdan öyle yaptım bir diğeri de ben şimdi al satı hızlı yapmayacak mıyım yani 3 saat önce girse bana ne faydası olacak ki ? Demek istediğim hemen anlayıp ona göre hareket etmem gerektiğinden bahsediyorum tabii daha iyisini bilirsiniz bu sadece fikrim.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anladım öyle yapacağım da anlamadığım 2 şey var birincisi bazı coinlerin Binance grafiğini bulamadığımdan öyle yaptım bir diğeri de ben şimdi al satı hızlı yapmayacak mıyım yani 3 saat önce girse bana ne faydası olacak ki ? Demek istediğim hemen anlayıp ona göre hareket etmem gerektiğinden bahsediyorum tabii daha iyisini bilirsiniz bu sadece fikrim.
Hocam neredeyse tüm coinlerin grafiği Tradingview' da vardır. XXXUSDT şeklinde örnek olarak BTCUSDT CHZUSDT ALGOUSDT, hocam öbür sorunu kendin deneyimledikçe piyasayı çözdükçe anlayacaksın.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hocam neredeyse tüm coinlerin grafiği Tradingview' da vardır. XXXUSDT şeklinde örnek olarak BTCUSDT CHZUSDT ALGOUSDT, hocam öbür sorunu kendin deneyimledikçe piyasayı çözdükçe anlayacaksın.
Demek ki gözümden kaçmış dediğin gibi USDT olanları ekleyeceğim sağ ol. Öbür sorunu henüz kavrayamadım ama zamanla dediğin gibi çözeceğim daha başlayalı 2 gün oldu bakalım. Sağ ol tekrardan.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Bence chz 10 lirayı bulacak YTD

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Geçmiş olsun umarım zararını kapatırsın.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Kardan zarardayım şu an. 1820 TL atmıştım 2000 olmuştu 1842 gösteriyor şu an. 1 Kuruş bile olsa satmam.

uydu3

80+ Silver
Düşüşteyken alınır mı arkadaşlar sizce

Top Bottom