CHZ Coin Neden Çok Düştü

Bitfinex grafiğini değil, Binance grafiğini kullan daha hacimli olur. Ek olarak Heiken Ashi değil mum çubukları kullan, bende ilk başladığımda gözüme hoş geldiği için Heiken Ashi kullanıyordum fakat geriden gelir ve geç bilgi verir. Yükseliş trendine girip girmediğini dakikalık grafikte anlayamazsın. Dönüşleri en basit şekilde formasyon oluşumları, trend ve destek sekmeleri ve en önemlisi price action yani mumlardan anlarsın, dakikalık grafikte değil.
Anladım öyle yapacağım da anlamadığım 2 şey var birincisi bazı coinlerin Binance grafiğini bulamadığımdan öyle yaptım bir diğeri de ben şimdi al satı hızlı yapmayacak mıyım yani 3 saat önce girse bana ne faydası olacak ki ? Demek istediğim hemen anlayıp ona göre hareket etmem gerektiğinden bahsediyorum tabii daha iyisini bilirsiniz bu sadece fikrim.

Anladım öyle yapacağım da anlamadığım 2 şey var birincisi bazı coinlerin Binance grafiğini bulamadığımdan öyle yaptım bir diğeri de ben şimdi al satı hızlı yapmayacak mıyım yani 3 saat önce girse bana ne faydası olacak ki ? Demek istediğim hemen anlayıp ona göre hareket etmem gerektiğinden bahsediyorum tabii daha iyisini bilirsiniz bu sadece fikrim.
Hocam neredeyse tüm coinlerin grafiği Tradingview' da vardır. XXXUSDT şeklinde örnek olarak BTCUSDT CHZUSDT ALGOUSDT, hocam öbür sorunu kendin deneyimledikçe piyasayı çözdükçe anlayacaksın.

Hocam neredeyse tüm coinlerin grafiği Tradingview' da vardır. XXXUSDT şeklinde örnek olarak BTCUSDT CHZUSDT ALGOUSDT, hocam öbür sorunu kendin deneyimledikçe piyasayı çözdükçe anlayacaksın.
Demek ki gözümden kaçmış dediğin gibi USDT olanları ekleyeceğim sağ ol. Öbür sorunu henüz kavrayamadım ama zamanla dediğin gibi çözeceğim daha başlayalı 2 gün oldu bakalım. Sağ ol tekrardan.

CHZ düzeltmeden sonra tekrar yükselebilir.
Ytd

Geçmiş olsun umarım zararını kapatırsın.

Kardan zarardayım şu an. 1820 TL atmıştım 2000 olmuştu 1842 gösteriyor şu an. 1 Kuruş bile olsa satmam.

Düşüşteyken alınır mı arkadaşlar sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,090
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri