bu ürünü tavsiye edermisiniz ? herhangi bir overclock vs ugrasmıyorum base olarak kullanıcam ?Alıntıyı görüntüle
Nays %20 veriyor güzel ürünler bulmaya çalışıcam biraz başladım. Sizde atın hızlı olalım.
MAX 250 TL verdiği için ucuz ürünler bulmak daha iyi. Örnek olarak 1250 TL lik bir ürün %20 ile 1000 TL ye denk geliyor.
Bilginin vs mesaj ile ölçüldüğünü sanmam.zaten cevap vermiyicem bronze.
NAYS'de onaylı hesaba geçmeye gerek var mı?,cashback alabilmek içinAlıntıyı görüntüle
Nays %20 veriyor güzel ürünler bulmaya çalışıcam biraz başladım. Sizde atın hızlı olalım.
MAX 250 TL verdiği için ucuz ürünler bulmak daha iyi. Örnek olarak 1250 TL lik bir ürün %20 ile 1000 TL ye denk geliyor.
Ayın 1inde yenilenir muhtemelenSon gün, alınacak birşeyler bulan var mı?
farklı. onlarda %10 çiçeksepetinde %20 veriyor.bir şey sorcam bu çiçek sepeti kampanyası e ticaret kampanyasi ile farklimi , bugün trendyoldan verdim sipariş, nays ile sonra iptal ettim çiçek sepeti den versem yararlanabilirmiyim yoksa gittimi hak, teşekkürler
hayırNAYS'de onaylı hesaba geçmeye gerek var mı?,cashback alabilmek için
Evetkampanya devam ediyor mu hala
Yani bitmeden uygun bir şey denk gelse dedim de özellikle almak istediğim yok ama hızlı tüketim ürünlerinde de ucuz bir şey göremedim.Ayın 1inde yenilenir muhtemelen
kral 2 sene sonra cevap verseydinBilginin vs mesaj ile ölçüldüğünü sanmam.
emin misin kanka ona göre 1k lık felan alışveriş yapıcam birde nays geri ödemeyi ne zaman yapıyorEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani bitmeden uygun bir şey denk gelse dedim de özellikle almak istediğim yok ama hızlı tüketim ürünlerinde de ucuz bir şey göremedim.
16 gun gecmis.kral 2 sene sonra cevap verseydin