GoldScream
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Dm den yazabilir misin rica etsem arada kaynamasın
Alınır asrock Avrupa'da 3./4. Sırada yer alıyor gayet kaliteli ama fiyat performans olarak bakmak lazım gidip paran varsa tabii ki git çok daha sağlam modelini al ama fiyat olarak bakmak lazım 170 bütçen var bu kadar olur@Kürşat Kütükçü Anakart hakkında düşüncelerin neler? Asus rog veya hero gibi serilere göre alınabilir mi?
Bütçe daha da artabilir en son şöyle bir sistem geldi.Alınır asrock Avrupa'da 3./4. Sırada yer alıyor gayet kaliteli ama fiyat performans olarak bakmak lazım gidip paran varsa tabii ki git çok daha sağlam modelini al ama fiyat olarak bakmak lazım 170 bütçen var bu kadar olur
Artabilir de ne kadar artar sen 170 dedin diye böyle kurdum o yüzden sordum maksimum bütçe nedir diyeBütçe daha da artabilir en son şöyle bir sistem geldi. Alıntıyı görüntüle
Tamamdır sağ olasın. Bu attığın sistem yeterli.Artabilir de ne kadar artar sen 170 dedin diye böyle kurdum o yüzden sordum maksimum bütçe nedir diye
Marka takıntılı biri bunu yapmış bence hiç gerek yok rander sistemleri yüksek bütçeli Sistemlerde dengeyi kurmak çok çok önemliBütçe daha da artabilir en son şöyle bir sistem geldi. Alıntıyı görüntüle
Senin kullanacağın programlara göre Intel / AMD tercih edilebilir studio vs de sanırım Intel tabanlı kullanılan programlarin ne tabanlı olduğuna da bakmak lazım4090 serisine 2k 3 tane ekran yakışır mı bilemedim ama işlemciden dolayı programlarda darboğaza gireceğimizi düşünmüyorum.
Post automatically merged:
Tamamdır sağ olasın. Bu attığın sistem yeterli.