Neler Yeni

Çift Ekran Kartlı Studio/Render Sistemi

Maksimum ne kadar çıkar 170 den fazla olabilir mi
Post automatically merged:

172 bin TL oluyor ekran kartı 2 adet hesapladım

Son düzenleme:
@Kürşat Kütükçü Anakart hakkında düşüncelerin neler? Asus rog veya hero gibi serilere göre alınabilir mi?
Alınır asrock Avrupa'da 3./4. Sırada yer alıyor gayet kaliteli ama fiyat performans olarak bakmak lazım gidip paran varsa tabii ki git çok daha sağlam modelini al ama fiyat olarak bakmak lazım 170 bütçen var bu kadar olur

Alınır asrock Avrupa'da 3./4. Sırada yer alıyor gayet kaliteli ama fiyat performans olarak bakmak lazım gidip paran varsa tabii ki git çok daha sağlam modelini al ama fiyat olarak bakmak lazım 170 bütçen var bu kadar olur
Bütçe daha da artabilir en son şöyle bir sistem geldi.
1696579023028.png

4090 serisine 2k 3 tane ekran yakışır mı bilemedim ama işlemciden dolayı programlarda darboğaza gireceğimizi düşünmüyorum.

Artabilir de ne kadar artar sen 170 dedin diye böyle kurdum o yüzden sordum maksimum bütçe nedir diye
Tamamdır sağ olasın. Bu attığın sistem yeterli.

Bütçe daha da artabilir en son şöyle bir sistem geldi. Alıntıyı görüntüle
Marka takıntılı biri bunu yapmış bence hiç gerek yok rander sistemleri yüksek bütçeli Sistemlerde dengeyi kurmak çok çok önemli

4090 serisine 2k 3 tane ekran yakışır mı bilemedim ama işlemciden dolayı programlarda darboğaza gireceğimizi düşünmüyorum.

Tamamdır sağ olasın. Bu attığın sistem yeterli.
Senin kullanacağın programlara göre Intel / AMD tercih edilebilir studio vs de sanırım Intel tabanlı kullanılan programlarin ne tabanlı olduğuna da bakmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,603
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri