Neler Yeni

Çince Öğrenmeye Başladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Selim Tanır
Udemy'den kurs aldım içinde A-Z tüm Mandarin Çincesini barındırıyor bu sürecimde bana vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım bir günde bile çok kelime ezberledim cümle kurmayı öğrendim. Şimdiden yardımcı olacak/olmayacak herkese teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan
hocam helal olsun valla bi yks öğrencisi günde 8 saat çalışsa derece yapıyor siz günde 8 saat dil çalışarak direk çinli olacaksınız herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Selim Tanır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam helal olsun valla bi yks öğrencisi günde 8 saat çalışsa derece yapıyor siz günde 8 saat dil çalışarak direk çinli olacaksınız herhalde
Dil ogrenmek YKS calismaktan daha mantıklı. Dunya uzerinde Cince Turkce arası yapabilen adam kıtlığı var agir sekilde ve lisan ogrenirken verdigin en ufak emek bosa gitmiyor.

Hanaz

80+ Gold
Udemy'den kurs aldım içinde A-Z tüm Mandarin Çincesini barındırıyor bu sürecimde bana vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım bir günde bile çok kelime ezberledim cümle kurmayı öğrendim. Şimdiden yardımcı olacak/olmayacak herkese teşekkürler.
Çince yerine ingilizce öğrensen daha iyi değilmi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
çan çin çon ne olduğunu öğrenmeden kabul etmiyorum çince öğrendiğini hocam

Son düzenleme:

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yiğit Elçin
Eğer İngilizce seviyen B2-C1 ise Çince öğrenmeye başlaman çok iyi fakat İngilizce seviyen düşük ise bence ilk olarak İngilizceyi hallet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Selim Tanır
Eğer İngilizce seviyen B2-C1 ise Çince öğrenmeye başlaman çok iyi fakat İngilizce seviyen düşük ise bence ilk olarak İngilizceyi hallet.
reis ingilizcede basit cumlelerin hepsini kuruyorum da zor cumleleri de kısmen cevirebiliyorum yeterli midir sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çince yerine ingilizce öğrensen daha iyi değilmi
Ben meslek olarak ogrenmek istiyorum Çince'yi kendimi 1 sene eve kapatır yuksek maasla ise baslarım hedefim bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,599
Üyeler
160,408
Son üye
mehmet0mert
Top Bottom