E Enforcer 80+ Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Ziya 13 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Xiaominin çin sitesinden redmi 12 5G alsam kullanımda sorun olurmu? Not: Telefonu Azerbaycandan alıyorum vergiyle aynı fiyata geliyor felan demeseniz sevinirim.
Merhaba. Xiaominin çin sitesinden redmi 12 5G alsam kullanımda sorun olurmu? Not: Telefonu Azerbaycandan alıyorum vergiyle aynı fiyata geliyor felan demeseniz sevinirim.
FR13NDSLX 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 15,853 Dahası Reaksiyon skoru 10,465 İsim Diyarhan 13 Mayıs 2023 #2 Kayıt sorun değilse al kullan. Benim arkadaşta o şekilde kullandı.
D DARLAYICI 80+ Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Eren solak 13 Mayıs 2023 #3 Enforcer yazmış: Merhaba. Xiaominin çin sitesinden redmi 12 5G alsam kullanımda sorun olurmu? Not: Telefonu Azerbaycandan alıyorum vergiyle aynı fiyata geliyor felan demeseniz sevinirim. Devamı için tıklayın... Alexpres gibi sitlerden aldığın telefonlar gelmiyor gümrüğe takiliyor
Enforcer yazmış: Merhaba. Xiaominin çin sitesinden redmi 12 5G alsam kullanımda sorun olurmu? Not: Telefonu Azerbaycandan alıyorum vergiyle aynı fiyata geliyor felan demeseniz sevinirim. Devamı için tıklayın... Alexpres gibi sitlerden aldığın telefonlar gelmiyor gümrüğe takiliyor