İnce. 14 saat var aradaAmerika'da yaşayıp bizle ayni geceyi yaşaman peki??
İnce. 14 saat var aradaAmerika'da yaşayıp bizle ayni geceyi yaşaman peki??
Benim bildiğim 7 saat ama eyalet eyalet degisiyordur tabiİnce. 14 saat var arada
Hadi sağlık tamam pahalı da, diğerlerinin pahalı olduğunu nereden çıkardınız? 1 dolara iki hamburger alabildiğiniz yerde mi gıda sektörü pahalı diyorsunuz?Adamlarda teknoloji çok ucuz ama.
Yapı malzemeleri, ustalık ücreti, gıda, sağlık sektörü inanılmaz pahalı.
Anlatamazsın.!!! Dinle ülke yönetiminin aynı şey olmadığını bilmeyen. Bismillah denince herşeyin normal olduğunu görenlere anlatamazsın.Hadi sağlık tamam pahalı da, diğerlerinin pahalı olduğunu nereden çıkardınız? 1 dolara iki hamburger alabildiğiniz yerde mi gıda sektörü pahalı diyorsunuz?
Maalesef, kulaktan dolma şeylerle burada ahkam kesmek kolay tabii. Hiç yurt dışına çıkmamış insanlar burada yorum yapıyor.Anlatamazsın.!!! Dinle ülke yönetiminin aynı şey olmadığını bilmeyen. Bismillah denince herşeyin normal olduğunu görenlere anlatamazsın.
Bu fotoğraf her şeyi anlatıyor gereksiz tartışmaya gerek yok.
Biz geri zekalıyız, sadece siz akıllısınız! Dinle dünya işlerini ayıran insanlarla uğraşmaya hiç gerek yok.Anlatamazsın.!!! Dinle ülke yönetiminin aynı şey olmadığını bilmeyen. Bismillah denince herşeyin normal olduğunu görenlere anlatamazsın.
Dostum biz burada halimize bir şey falan demiyoruz adam yurtdışında olsa 80.000 TL yerine 80.000 dolar kazanacak. Youtube da öyle. Ülkenin durumundan para değerinden bahsediyoruz. Durumumuz ve şükürle alakası yok fikrini belirt geç.Adam Twitch'de oyun oynayıp 1 ayda 80-90 bin lira para kazanıyor. Bu adam oyun oynadığı için ona para ödüyorlar. Dünya böyle bir yer. Birileri paraya para demez, birileri şikayet eder. Fırsatları değerlendiremiyorsak, suçu önce kendimizde arayacağız, başkalarında değil.
Kaynak ATV haber kanka. Birilerinin süper komforlu bir ülke , süper güçlü bir ülke , insanına çok değer veren bir ülke , vergileri düşük bir ülke olduğumuzu söylemesi lazım ki heee okey ozaman diyip yaşamaya devam edelim . Yoksa kafayı yeriz burda djdjsjjskakaa.ya kardeşim sallama şimdi görüyorsunuz ***** saçma sitelerden yalan haberleri insanların kafasını yiyosunuz ben amerikada yaşıyorum öyle bişey duymadım nerden biliyosunda konuşuyosun valla gece gece sinir ettiniz
Dünya değil ülke yönetimi yazdığımı okumadın mı? Ayrıca din din diye ölen insanların çocukları gemicikleri nasıl aldı? Krediyle aldık dediler hadi Bi bankadan 1.000.000 TL kredi çekte bende göreyim. Açın gözünüzü artık.Biz geri zekalıyız, sadece siz akıllısınız! Dinle dünya işlerini ayıran insanlarla uğraşmaya hiç gerek yok.
Bu arada igdaş kafasına göre fatura kesti insanlara, antalya asatta öyle çok dini bütünüz çokBiz geri zekalıyız, sadece siz akıllısınız! Dinle dünya işlerini ayıran insanlarla uğraşmaya hiç gerek yok.
Gıda Sektörü;Hadi sağlık tamam pahalı da, diğerlerinin pahalı olduğunu nereden çıkardınız? 1 dolara iki hamburger alabildiğiniz yerde mi gıda sektörü pahalı diyorsunuz?