Cities Skylines 2 Almalısınız

3 yıllık gamepass almıştım, 2026'ya kadar süresi var. O zamana kadar oyunun suyunu çıkartırım herhalde, ondan sonra da girmem. :peepo1:
Zam geldi gamepasse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen hesabı satmayı düşündüm aslında ama gamepasste olduğu için çok mantıklı olmaz sanırım
Gamepasse de zam geliyo

Düşünsene Total War 1. Veya 2. Dünya savasi oluyor uf dehşet ya ordulara tank egitiyosun şehirlere askerlik falan kuruyosun resmen süper fikir yapılsa deli gibi satar Sega ve paradoxa mail aticam fkwjdkw
Allahımmm çok iyi olurdu kanka ya

Evet severim ilk oyunu biraz oynamıştım ama 2. oyun pahalı ya hani 230 TL gibi bir şey olsa tamam da ama yine pahalı.
6 ay öncesine kadar 10₺'ye satılan oyunun bile 200₺ üstüne çıktığı bir dönemde, 400₺'lik gayet sağlam bir oyuna pahalı diyemezsiniz bence. Steame göz attığımız da en kötü oyunun bile 100₺ üstüne satıldığına şahit olabilirsiniz.

Kaldı ki, Serinin ilk oyunu bile 280₺'ye Steam'de satılıyor

Zam geldi gamepasse

Gamepasse de zam geliyo

Allahımmm çok iyi olurdu kanka ya
Zam gelmeden önce 30 TL iken 3 yıllık aldım. 1000 TL civarı bir şeydi sanırım, Nays kartla alınca 100 TL daha düştü 900 TL'ye almıştım. 2026 Haziran ayına kadar Gamepass'im var, yani Gamepass'e zam gelmesi şu anda beni etkilemiyor.

Son düzenleme:
Oyunun yurtdışı fiyatı 60$

Türkiye fiyatı ise “ŞUANLIK” 425₺
60$=1772₺

Oyun bence 700-1200 bandında bi fiyata sahip olucak
Bende az önce aldım

Yerel fiyatlandırma olacağını hiç sanmıyorum, Oyunu yapan firmada oyun çıktığında fiyatın zam yiyeceğini açıkladı.

Benim gibi şehir kurup yönetme oyunlarını seviyorsanız hiç düşünmeden satın alabilirsiniz, Hiç Türkçe bir içerik yoktu ama bu aşağıdaki video benim aklımdaki bir çoğu soru işaretini giderdi sizlerde izleyebilirsiniz

türkçe var mı oyunda dil olarak çok karışık bu oyun 1 vardı bende oynayamadım

Gamepasste olduğu için alasım gelmedi yoksa alıcaktım
Arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirelim artık, GamePass'te olan oyunlar size ait değil, kiralık. Satın aldığın bir oyunu 10 yıl sonra da oynayabilirsin ama sürekli oynayacağın bir oyun için GamePass'e her ay para ödemen gerekli. GamePass kötü demiyorum fakat bugünün şartlarına güvenerek böyle fırsatları kaçırıyorsunuz, bilginiz olsun.

Arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirelim artık, GamePass'te olan oyunlar size ait değil, kiralık. Satın aldığın bir oyunu 10 yıl sonra da oynayabilirsin ama sürekli oynayacağın bir oyun için GamePass'e her ay para ödemen gerekli. GamePass kötü demiyorum fakat bugünün şartlarına güvenerek böyle fırsatları kaçırıyorsunuz, bilginiz olsun.
Tabi dediğinde haklısın ancak duruma göre karar vermek gerekiyor. Cities Skylines online bir oyun değil, kendi adıma konuşacak olursam bundan 10 yıl sonra girip Cities Skylines 2 oynamam. :D İlk oyunu çok severek baya bir oynamıştım ancak 2 senedir aklıma bile gelmiyor. Çünkü oyun bir yerden sonra bitiyor denilebilir. Evet yapılacak çok şey var ancak eninde sonunda oyun döngüye giriyor. Cities Skylines 2 de aynı şekilde olacaktır çünkü online bir oyun değil. 2026 Hazirana kadar sürecek olan Gamepass aboneliğimde oyunu rahat rahat oynayabilirim, sıkıldıktan sonra da bırakırım ve yıllar sonra gireceğimi sanmıyorum. Başta da da dediğim gibi bunları kendi adıma söylüyorum, sonuçta hala 2005'ten kalan hikayeli oyunu tekrar tekrar oynayan var mı var.

Tabi dediğinde haklısın ancak duruma göre karar vermek gerekiyor. Cities Skylines online bir oyun değil, kendi adıma konuşacak olursam bundan 10 yıl sonra girip Cities Skylines 2 oynamam. :D İlk oyunu çok severek baya bir oynamıştım ancak 2 senedir aklıma bile gelmiyor. Çünkü oyun bir yerden sonra bitiyor denilebilir. Evet yapılacak çok şey var ancak eninde sonunda oyun döngüye giriyor. Cities Skylines 2 de aynı şekilde olmak olacaktır çünkü online bir oyun değil. 2026 Hazirana kadar sürecek olan Gamepass aboneliğimde oyunu rahat rahat oynayabilirim, sıkıldıktan sonra da yıllar sonra gireceğimi sanmıyorum. Başta da da dediğim gibi bunları kendi adıma söylüyorum, sonuçta hala 2005'ten kalan hikayeli oyunu tekrar tekrar oynayan var mı var.
Mesajımda da dedim zaten kötü bir şey değil ama gerçek anlamda 10 yıl önce satın aldığım oyunu hala istediğim zaman oynuyorum, aynı şey değil ondan bahsediyorum. "Bu oyun GamePass'te var, neden satın alıyorsun?" diyen arkadaşlar var, o yüzden açıklamak istedim yoksa insanların parasını nereye harcadığı beni ilgilendirmez. Dediğin durumda (Cities Skylines 2) oyun kısa süreceği için satın almaktan daha mantıklı tabii ki

Düşünsene Total War 1. Veya 2. Dünya savasi oluyor uf dehşet ya ordulara tank egitiyosun şehirlere askerlik falan kuruyosun resmen süper fikir yapılsa deli gibi satar Sega ve paradoxa mail aticam fkwjdkw
ordulara nasıl tank eğitebilirsin ki :kekw:

birçok kişi oyunu merak ediyor ama uzun saatler oynayacğını bilmediği için çok ucuz da olsa 400 tl vermek istemiyor. Bende aynı durumdayım. O yüzdeyin iler de 3 aylık gamepass alıp kısa süre de hevesini alıp salmak ne mantıklısı . Hem yanında daha birçok oyuna erişimimiz olacak.

Tabi dediğinde haklısın ancak duruma göre karar vermek gerekiyor. Cities Skylines online bir oyun değil, kendi adıma konuşacak olursam bundan 10 yıl sonra girip Cities Skylines 2 oynamam. :D İlk oyunu çok severek baya bir oynamıştım ancak 2 senedir aklıma bile gelmiyor. Çünkü oyun bir yerden sonra bitiyor denilebilir. Evet yapılacak çok şey var ancak eninde sonunda oyun döngüye giriyor. Cities Skylines 2 de aynı şekilde olacaktır çünkü online bir oyun değil. 2026 Hazirana kadar sürecek olan Gamepass aboneliğimde oyunu rahat rahat oynayabilirim, sıkıldıktan sonra da bırakırım ve yıllar sonra gireceğimi sanmıyorum. Başta da da dediğim gibi bunları kendi adıma söylüyorum, sonuçta hala 2005'ten kalan hikayeli oyunu tekrar tekrar oynayan var mı var.
Kral o zamanda işte üç yıl geçmiş oluyor ve oyun indirimli hale gelebiliyor. Evet şuan nispeten gelecekten ucuz olabilir. Ama ilerde indirimli halide bu konuama denk gelir genelde. 400de az değil sonuçta ben düşünmen alırdım normalde. ilk haberinden beri takipteyim. Ama zaten 3 yıl sahip olduğum bi oyuna vermek gereksiz benim içinde. Misal starfield da steamden aldım. Gamepassten oynafım gerek yok dedim iade ettim benim için böyle bu iş😅

Oyunun yurtdışı fiyatı 60$

Türkiye fiyatı ise “ŞUANLIK” 425₺
60$=1772₺

Oyun bence 700-1200 bandında bi fiyata sahip olucak
Bende az önce aldım

Yerel fiyatlandırma olacağını hiç sanmıyorum, Oyunu yapan firmada oyun çıktığında fiyatın zam yiyeceğini açıkladı.

Benim gibi şehir kurup yönetme oyunlarını seviyorsanız hiç düşünmeden satın alabilirsiniz, Hiç Türkçe bir içerik yoktu ama bu aşağıdaki video benim aklımdaki bir çoğu soru işaretini giderdi sizlerde izleyebilirsiniz

profil fotoğrafın ve konunun uyumsuzluğu klsajfkslafsa

Geri