emrebayrakci
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
bunları ayarlayınca zaten otomatiğe bağlıyorsun yol yap yerleşim yap(ihtiyaca göre) ihtiyaçları karşıla
bilmiyorum da vergileri nereden ayarlıyoruzVergileri fulle oradan bayağı para kas sonra düşür sonra tekrar artır.
Belirli bir nüfustan sonra açılıyor.bilmiyorum da vergileri nereden ayarlıyoruz![]()
Ben öyle kalkındırılmayan ülkeyi kalkındırdım.kesin biri tanıdık geldi yazcak
nüfüsun arttıkça level atlıyorsun her levelde belli bir miktar para ve yeni eşyaları açıyorsun vergi levelide 2bilmiyorum da vergileri nereden ayarlıyoruz![]()
peki bişey soracağım şuan fabrikalar işçi yeterli değil diyor işçiyi ben mi alacağım ve nereden yapıyoruz (kusura bakmayın oyunu bilmiyorum)ben daha şehir nüfus düşükken vergiyi çok yüksek yapmıştım ve sanayiye odaklanınca hızlı para kasılıyordu sonra yavaştan vergiyi hep azaltmıştım güncelleme bir şey gelmediyse öyleydi kolay para kazanma
Yol kenarlarına ev yapmalısın onlar kendi alıyor okul yapmayı unutma yoksa sadece işçi olur ve sanayi yine sorun çıkartırpeki bişey soracağım şuan fabrikalar işçi yeterli değil diyor işçiyi ben mi alacağım ve nereden yapıyoruz (kusura bakmayın oyunu bilmiyorum)![]()
eğitimli eğitimsiz mi istiyor eğitimli ise okul yapacaktın hatırladığım kadarıyla veya hepsi normal ise yerleşim yeri ev yap nüfus artsın ki insan ihtiyacı olmasın diye hatırlıyorum baya oldu oynayalıpeki bişey soracağım şuan fabrikalar işçi yeterli değil diyor işçiyi ben mi alacağım ve nereden yapıyoruz (kusura bakmayın oyunu bilmiyorum)![]()