Cities Skylines kâr edemiyorum

837835574_preview_Screenshot 46.png

ben daha şehir nüfus düşükken vergiyi çok yüksek yapmıştım ve sanayiye odaklanınca hızlı para kasılıyordu sonra yavaştan vergiyi hep azaltmıştım güncelleme bir şey gelmediyse öyleydi kolay para kazanma
peki bişey soracağım şuan fabrikalar işçi yeterli değil diyor işçiyi ben mi alacağım ve nereden yapıyoruz (kusura bakmayın oyunu bilmiyorum) :)

Ahhh. bende bir gireyim dedim kaydettiğim yer yok .( OF

peki bişey soracağım şuan fabrikalar işçi yeterli değil diyor işçiyi ben mi alacağım ve nereden yapıyoruz (kusura bakmayın oyunu bilmiyorum) :)
Yol kenarlarına ev yapmalısın onlar kendi alıyor okul yapmayı unutma yoksa sadece işçi olur ve sanayi yine sorun çıkartır

eğitimli eğitimsiz mi istiyor eğitimli ise okul yapacaktın hatırladığım kadarıyla veya hepsi normal ise yerleşim yeri ev yap nüfus artsın ki insan ihtiyacı olmasın diye hatırlıyorum baya oldu oynayalı

Bu oyun Simcity nin ilk yapımcısı olan adamların deilmi (hikaye uzun üşendim :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,506
Üyeler
190,755
Son üye
ykilegend
Geri