Cities Skylines kâr edemiyorum

Reaksiyon skoru
9
Merhaba ben Cities Skylines oyununda hep zarar ediyorum su, elektrik, kanalizasyon bağladım evlerde 114 kişi oturuyor ancak hep eksideyim hiç kâr edemedim. Oyunu daha yeni öğreniyorum. Bilen yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim.

İlk başlarda biraz yol yap evlere insan yerleşsin daha sonra şehirden uzak bir yere sarı renkli olanla sanayi inşaat izni ver

Merhaba ben Cities Skylines oyununda hep zarar ediyorum su, elektrik, kanalizasyon bağladım evlerde 114 kişi oturuyor ancak hep eksideyim hiç kâr edemedim. Oyunu daha yeni öğreniyorum. Bilen yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Kredi çekmek lazım belli yerden sonra ama çok dikkatli harcaman gerek,kâr etmen yoksa zor

Kar sağlaman için sanayi ve sonrasında ihtiyaca göre ticarı binalar kurman gerekir.
İhtiyaç yoksa fazladan hiç bir şey kurma
Başka soruların var ise sorabilirsin.

Vergileri fulle oradan bayağı para kas sonra düşür sonra tekrar artır.

öncelikle başta bütçeden kıs ve suya yakın yere yerleşim kur çünkü borudan dolayı bayağı masraf gidiyor elektriğide oraya kurarsın sana tavsiyem elektrikte kömür santrali kur iyi idare ediyor vergileri yükseltme geldiğinde %12ye getir

ben daha şehir nüfus düşükken vergiyi çok yüksek yapmıştım ve sanayiye odaklanınca hızlı para kasılıyordu sonra yavaştan vergiyi hep azaltmıştım güncelleme bir şey gelmediyse öyleydi kolay para kazanma

Geri