Citroen ami alınır mı?

dünyanın en boş arabası(oyuncağı) :D
250k ya araba diye oyuncak alıyorlar kafayı yersin gider en kaliteli elektrkli scooter alırım daha iyi

şaka bir yana gerçekten ami alacağına 2. el yürür gerçek anlamda bir araba al.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
dünyanın en boş arabası(oyuncağı) :D
250k ya araba diye oyuncak alıyorlar kafayı yersin gider en kaliteli elektrkli scooter alırım daha iyi

şaka bir yana gerçekten ami alacağına 2. el yürür gerçek anlamda bir araba al.
Hocam a,a1,a2 ehliyet ile kullanılabilecek bir araba arıyorum.

Alınmaz. Gidip o paraya mis gibi atv'ye binerim o ne olduğu belirsiz araca para vermem. Max edeceği 50 100 bandında benim gözümde.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
şahsen hocam eğer çok zenginsem ve köşkümde gezmek için almıyorsam almam eğer yaş küçükse motor almak daha mantıklı ama 18den büyüksen normal bir araba almanı tavsiye ederim

Citroen ami alınır mı, Kaç liraya alır, maksimum kaç km basar ve otobana çıkabilir mi?
Bizim şirkette ben kullanıyorum satış yapıyorum arabayla fakat gezeyim tozayım arabası değil bu araba.Scooterdan bile daha yavaş diyebilirim vereceğin paraya değmez.O paraya normal bir araba bakman daha iyi olacaktır.Köprülerden geçiş izni bile yok arabanın sadece şehir için kullanabiliyorsunuz!

Citroen ami alınır mı, Kaç liraya alır, maksimum kaç km basar ve otobana çıkabilir mi?
o paraya kac w elektrikli scooter alırım 100 kmh gören yada direk en babasından elektrikli bisiklet bin kat daha konforlu bildigin elektrik aksamı koyup ustunu kapatmışlar ami diye yutturuyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,936
Üyeler
173,746
Son üye
omerozl0
Geri