Neler Yeni

Yardım Civic Lastik Seçimi ?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz
Goodyear eagle sport 2.100tl
Hankook Ventus prime 4 2.300tl
Dunlop bi modeliydi unuttum 1750tl

Sizce hangisi araç 2021 dayanıklı olması da lazım taşlı falan yerlerede giriyoruz ara sıra.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Receb İvedik

80+ Bronze
arkadaşımda clio vardı dunlop lastiği bana az esniyor gibi gelmişti virajda. kaç inç alacaksınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
Bunlar arasında VP4 alabilirsiniz,fiyatına göre başarılı epey.Eagle Sport onunla mukayese edilecek lastik değil,VP4'ün rakibi EGP2'dir Goodyear cephesinde.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz

Receb İvedik

80+ Bronze
hocam diğer konunuzu gördüm yanlış anlamayın ama lastikte ucuza kaçmama taraftarıyım . hem yol tutuşu hem konfor hem ses aşırı derecede fark ediyor . Ben olsam Michelin bridgestone falan bakardım eğer bütçe varsa . yine de tercih sizin

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz
hocam diğer konunuzu gördüm yanlış anlamayın ama lastikte ucuza kaçmama taraftarıyım . hem yol tutuşu hem konfor hem ses aşırı derecede fark ediyor . Ben olsam Michelin bridgestone falan bakardım eğer bütçe varsa . yine de tercih sizin
Bridgestone takılı zaten lastik erken yedi. Michelin yumuşak dokulu kullandım daha önce ondan biliyorum. Heralde hankook tercih edicem.

Receb İvedik

80+ Bronze
Bridgestone takılı zaten lastik erken yedi. Michelin yumuşak dokulu kullandım daha önce ondan biliyorum. Heralde hankook tercih edicem.
hocam pilot sport gibi üst seviye olmasa da orta kalite Michelin ler güzeldir bulursanız bütçenize göre alabilirsiniz

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Eagle sport u seat leon aracımda 2.5 sene kullandım daha sonra arabayı sattım ancak bahsettiğim lastik daha önce 2 yıl da abimin i30 unda kullanıldı yani anlayacağın çok dayanıklı bir lastik gerçekten. Farklı araçlarımda michelin ps 4s kullanmıştım gerçekten ps 4s in bu klasmanda bence üzerine yok continental in falan da premium performans lastiklerini denedim ancak bu kadar tutuş ve stabilite bulamamıştım. Tabi fiyatlar ortada bu yüzden eagle sport almak daha mantıklı gerçekten tam fiyat performans hem dayanıklılık olarak hem de verdiği performans olarak gerçekten tek geçerim bu fiyatlarda. Tabi daha çok konfor arıyorsan farklı lastiklere de yönelebilirsin ancak konfor açısından da bir eksiği yok eagle sport un şimdiden hayırlı olsun.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
Falken ziex ze310 eco run öneririm. A sınıfı yağmur yol tutuşu. Kendi civicimde kullanıyorum. Konforlu lastik.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz
hocam pilot sport gibi üst seviye olmasa da orta kalite Michelin ler güzeldir bulursanız bütçenize göre alabilirsiniz
Pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pirelli. Önermekteyim.
Pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Falken ziex ze310 eco run öneririm. A sınıfı yağmur yol tutuşu. Kendi civicimde kullanıyorum. Konforlu lastik.
Bakicam teşekkürler.

Top Bottom