hocam diğer konunuzu gördüm yanlış anlamayın ama lastikte ucuza kaçmama taraftarıyım . hem yol tutuşu hem konfor hem ses aşırı derecede fark ediyor . Ben olsam Michelin bridgestone falan bakardım eğer bütçe varsa . yine de tercih sizin
Bridgestone takılı zaten lastik erken yedi. Michelin yumuşak dokulu kullandım daha önce ondan biliyorum. Heralde hankook tercih edicem.hocam diğer konunuzu gördüm yanlış anlamayın ama lastikte ucuza kaçmama taraftarıyım . hem yol tutuşu hem konfor hem ses aşırı derecede fark ediyor . Ben olsam Michelin bridgestone falan bakardım eğer bütçe varsa . yine de tercih sizin
hocam pilot sport gibi üst seviye olmasa da orta kalite Michelin ler güzeldir bulursanız bütçenize göre alabilirsinizBridgestone takılı zaten lastik erken yedi. Michelin yumuşak dokulu kullandım daha önce ondan biliyorum. Heralde hankook tercih edicem.
Pirelli. Önermekteyim.Goodyear eagle sport 2.100tl
Hankook Ventus prime 4 2.300tl
Dunlop bi modeliydi unuttum 1750tl
Sizce hangisi araç 2021 dayanıklı olması da lazım taşlı falan yerlerede giriyoruz ara sıra.
Pahalı.hocam pilot sport gibi üst seviye olmasa da orta kalite Michelin ler güzeldir bulursanız bütçenize göre alabilirsiniz
Pahalı.Pirelli. Önermekteyim.
Bakicam teşekkürler.Falken ziex ze310 eco run öneririm. A sınıfı yağmur yol tutuşu. Kendi civicimde kullanıyorum. Konforlu lastik.