CL 16 Ram Vs CL 15 Ram

ustaShifu

80+
Reaksiyon skoru
43
1.ram bu :

Crucial Ballistix 8 Gb 2666MHz DDR4 CL16

2. ram bu :

Crucial Ballistix 8 Gb 3000MHz DDR4 CL15

Not: Anakart H410MH yani en fazla 2666 MHz destekleyeni ama yine sorayım dedim. Para verip 3000 MHz destekleyen anakart falan almama değer mi ?

3000'i al mhz'si yüksek olmaısna rağmen cl'si düşük. yani her yönden iyiy. yükseltme yaparsın eninde sonunda. ilreiye dönük olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3000'i al mhz'si yüksek olmaısna rağmen cl'si düşük. yani her yönden iyiy. yükseltme yaparsın eninde sonunda. ilreiye dönük olur.
zaten baktım 40 lira fark var aralarında

Hocam ileriye dönük olmasına gerek yok beni 2 yıl götürsün yeter zaten. Yükseltme yapmayacağım

bi dakka hocam siz sıfırdan ram mi laıyosunuz yoksa yanında ekleme mi yapıyorsunuz? eğer ekleme yapıyorsanız aldığınız ram'in önceki ram'in cl'sine eşit veya düşük olmasına dikkat edin. mhz'de hakeza

bi dakka hocam siz sıfırdan ram mi laıyosunuz yoksa yanında ekleme mi yapıyorsunuz? eğer ekleme yapıyorsanız aldığınız ram'in önceki ram'in cl'sine eşit veya düşük olmasına dikkat edin. mhz'de hakeza
Sıfır hocam 2sinden birini alıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,406
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri