DenizGöksu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
Merhaba item satış üzerinden clash royale hesabı aldım kardeşim için bana mail ve şifre yolladılar ama hesaba giriş yapamıyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı
Önce adama yaz belki hatalı yazmıştır şifreyi olmazsa sitenin desteğine yaz iade etMerhaba item satış üzerinden clash royale hesabı aldım kardeşim için bana mail ve şifre yolladılar ama hesaba giriş yapamıyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı
Satıcıyla konuş cevap vermezse iade et ben sana itemsatıştan satarım clash royale hesabımı. Baya iyi bir hesabım var istersen özelliklerini atarım.Merhaba item satış üzerinden clash royale hesabı aldım kardeşim için bana mail ve şifre yolladılar ama hesaba giriş yapamıyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı
Satıcıya yazıyorum dün akşamdan beri cevap yok hep çevrimdışı hocamSatıcıyla konuş cevap vermezse iade et ben sana itemsatıştan satarım clash royale hesabımı. Baya iyi bir hesabım var istersen özelliklerini atarım.
24 saat içinde aldıysanız direkt iade edebiliyorsunuz.Satıcıya yazıyorum dün akşamdan beri cevap yok hep çevrimdışı hocam
Akşam aldım hocam ama direkt iade edemiyorum kanıt falan yüklememi istediler24 saat içinde aldıysanız direkt iade edebiliyorsunuz.
Kanıt yükle o zaman. Kanit yüklersen destek veriyorlar.Akşam aldım hocam ama direkt iade edemiyorum kanıt falan yüklememi istediler
Supercell id sini aldın mı kralMerhaba item satış üzerinden clash royale hesabı aldım kardeşim için bana mail ve şifre yolladılar ama hesaba giriş yapamıyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı
Yok aga direkt mail ve şifre verdiler mail değişimi oluyor falan yazmıştı supercell ıd kısmına mail i yazdım ama kod gönderiyor mail e mail e giriş yapamıyorum kodu göremiyorumSupercell id sini aldın mı kral
Kral supercell id sini almadan hesaba gırış yapamazdın geçmiş olsunYok aga direkt mail ve şifre verdiler mail değişimi oluyor falan yazmıştı supercell ıd kısmına mail i yazdım ama kod gönderiyor mail e mail e giriş yapamıyorum kodu göremiyorum