FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Aldım Arkadaşlar Nasıldır Sizce ?
Dostum bunu almadan önce sorsan daha mantıklı olurdu da araştırıp almışsın işte iyidir yani aldıysan.Aldım Arkadaşlar Nasıldır Sizce ?
874 ama void elite'nin mici çöp :/Güzel kulaklık ama yerine void elite da tercih edilebilirdi. Yinede hayırlı olsun.
Kaça aldın?
Teşekkürlergüzeldir hayırlı olsun
1 Aya Yakın Araştırdım DiyebilirimDostum bunu almadan önce sorsan daha mantıklı olurdu da araştırıp almışsın işte iyidir yani aldıysan.
fiyat idare eder. Tabii senin için mikrofon daha önemli kriterse güzel tercih. Ama ses olarak void elite daha iyidir.874 ama void elite'nin mici çöp :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 Aya Yakın Araştırdım Diyebilirim
Ama HyperX'de Ödül Var diye biliyorum Dünyanın En iyi Fps Kulaklığı Dİyefiyat idare eder. Tabii senin için mikrofon daha önemli kriterse güzel tercih. Ama ses olarak void elite daha iyidir.
Ben öyle bir şey duymadım. Belkide doğrudur bilemem ama araştırdığıma göre void elite'in sesi daha iyiymiş.Ama HyperX'de Ödül Var diye biliyorum Dünyanın En iyi Fps Kulaklığı Dİye
Valla Bilmiyorum Hocam Onuda Çok Araştırdım ama Araştırmalarımın sonucuna Göre HyperX Daha İyi çıktı Bana GöreBen öyle bir şey duymadım. Belkide doğrudur bilemem ama araştırdığıma göre void elite'in sesi daha iyiymiş.
İkisinide deneyimlemeden insanların dediğine bakamayız tabii. Belki cloud 2 daha iyidir, belki de void elite. Sonuçta ikiside güzel. Hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğiyle..Valla Bilmiyorum Hocam Onuda Çok Araştırdım ama Araştırmalarımın sonucuna Göre HyperX Daha İyi çıktı Bana Göre
Teşekkürlerİkisinide deneyimlemeden insanların dediğine bakamayız tabii. Belki cloud 2 daha iyidir, belki de void elite. Sonuçta ikiside güzel. Hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğiyle..
2. ele bulaşmak mantıklı değil(kulaklıkta)h.o güzel seçim olmuş
2. el g pro x bulabilirdin sanki o fiyata ?