Biraz boş hocam bende yapmıştım zamanında bir işe yaramadı fps mi oynuyorsun?https://forum.donanimarsivi.com/kon...less-kulakliklar-icin-en-iyi-ayarlar.1033606/ bu konudaki ayarları yapıyordum
Daha yeni test edebiliyorum. Fps oyunlarında test etmedim daha. Müzik dinlerken fark ettim. Dtsyi açınca müzik kalitesi biraz düşüyorBiraz boş hocam bende yapmıştım zamanında bir işe yaramadı fps mi oynuyorsun?
Dts kapalı kullanıyorum ben o şekilde beğenmedimDaha yeni test edebiliyorum. Fps oyunlarında test etmedim daha. Müzik dinlerken fark ettim. Dtsyi açınca müzik kalitesi biraz düşüyor
Evet farklı uygulama ile eq ayarı yapıp kullanıyorumFps oyunlarında mı?
Belirli ne kelime baştan başa fark etti ses yüksekliği olarak da çoğaldı %60 üstün de kullanamazsın kulaklığı o derece netleştirdi atıcam ayarlarıHangi uygulama peki? Belirli bir fark oldu mu fps oyunlarında
Ödeme tek seferlik mi aylık mı?Belirli ne kelime baştan başa fark etti ses yüksekliği olarak da çoğaldı %60 üstün de kullanamazsın kulaklığı o derece netleştirdi atıcam ayarları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Microsoft store üzerinden dolby uygulamasını yükle ilk girişte 1 hafta deneme süresi veriyor beğenirsen 40 TL verip uygulamayı satın alırsın sonra kulaklık ve hoparlör olmak üzere 2 ayar var kulaklığı seç custom 1 bölümüne gel eq ayarlarını bu şekilde yap test et.Ses ayarlarından kontrol et uzamsal ses'de dolby seçili mi diye
tekÖdeme tek seferlik mi aylık mı?