Cloud III Wireless vs Arctis Nova 5

Cs nin en iyi oyuncusu zywoo cloud 3 wireless kullanıyor.Ama cs de ses kasmak için 10 tl lik kulaklıkla cloud 3 arasında fark yok.Nova 5 baş ağrıtmayan daha iyi bir tercih olur.

Fikirleriniz için teşekkürler dostlar. Garibime giden şey bir kısım Nova 5 için çok daha iyi derken bir kısmın direkt Cloud III al demesi. Kulaklık gerçekten göreceli bir şey. Genel özelliklere bakınca Nova 5 şarj süresi dışında daha kullanışlı duruyor. Fikir belirtenler olursa konuyu takipte olacağım, bu gece sipariş vermeyi düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz ne kullanıyorsunuz hocam?
ben blackshark v2 pro aldım, kulaklıklar kullanıcının özellikle ne istediğine göre çok fazla değişebiliyor, misal senin için şarj süresi önemlidir fakat bir başkası için rahat hafif olması, benim için mikrofon önemliydi hs80 max ile arasında kalmıştım blackshark v2 pro aldım, şarj süresi önemliyse senin için 3 mantıklı, hafif olsun istiyorsan logitech gibi ya da dışarıda da kullanacaksan nova 5

Oyunda Cloud 3, Müzikte Nova 5.

Cloud serisi wireless olsun wired olsun, oyunlarda ses kasmak, ayak sesi duymak için mükemmel ama konu müzik dinlemek olunca çok cansız, kuru geliyor.

Geri