cmd engellenebiliyormu?

protogen

80+
Reaksiyon skoru
10
merhaba bugün 0.68İQ arkadaşım (opsiyonel) benim pc ye kinitopet diye bişey yükledi bonzi buddy ye benziyo oyun gibi şuan benden cmd yi açmamı istiyor yapmayınca kendi açıyor kapatmıyor bunun için bir komut (geçici) veya program yokmu?

merhaba bugün 0.68İQ arkadaşım (opsiyonel) benim pc ye kinitopet diye bişey yükledi bonzi buddy ye benziyo oyun gibi şuan benden cmd yi açmamı istiyor yapmayınca kendi açıyor kapatmıyor bunun için bir komut (geçici) veya program yokmu?
kaspersky ile tarama yapin

mbam ile denedinizmi denediyseniz esetin en iyi surumunun 30 gun denemesi var onu bi kurun deneyin

mbam ile denedinizmi denediyseniz esetin en iyi surumunun 30 gun denemesi var onu bi kurun deneyin
anti virüs algılamıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

delete yapıca kod yaz bahim (bahimi ben ekledim) yazıyo

anti virüs algılamıyo

delete yapıca kod yaz bahim (bahimi ben ekledim) yazıyo
hocam bu bi virus gibi davranan korku oyunu gibi bişeymiş avlar algilamaz steamdan kurduysa steamdan kaldirsin crack indirdiyse pek bi cozum yok

hocam bu bi virus gibi davranan korku oyunu gibi bişeymiş avlar algilamaz steamdan kurduysa steamdan kaldirsin crack indirdiyse pek bi cozum yok
ben bu pcye steam yüklemedimki (tam detaylı bakmadım) ve dediğim şeyi hatırla delete yazınca şifre istiyor

bi ful screen ss atarmisiniz
5 dk bekle

al
Ekran Görüntüsü (28).png

Hocam hangi dilde yazdınız konuyu tam anlayamadım ya da yaşlandım da konuyu yakalayamadım

nerden kurmuş bu beyefendi

cmd ye taskkil yazim ama kendiniz açin cmd yi ordan programi bulun taskkill f programadi.exe
görev yöneticisinden SS atın biz adını söyleyelim öyle taskkill yazın denildiği gibi

Geri