Başka yerde satılmıyor galiba daha yani demek istediğim bu siteden satın alsam rahat bir şekilde kullanabilirim dimi sorun çıkmazSanırım en ucuz orada.
Çıkmaz tabii ki.Başka yerde satılmıyor galiba daha yani demek istediğim bu siteden satın alsam rahat bir şekilde kullanabilirim dimi sorun çıkmaz
sorun çıkmaz çoğu kişi cod mw2yi battlenet üstünden oynuyorBaşka yerde satılmıyor galiba daha yani demek istediğim bu siteden satın alsam rahat bir şekilde kullanabilirim dimi sorun çıkmaz
Alınır mi hocam?Sanırım en ucuz orada.
Bana göre alınmaz, uzun zamandır Black Ops Cold War aşığıyım onun indirimini bekliyorum. 197 TL iken almadım .Alınır mi hocam?
Alınır mi hocam?
ColdWar alacagima bunu alirim. Ben de ColdWar var. MW her zaman daha iyi geldi gozume. Ama oyuncu sayisi nedir bilemiyorumBana göre alınmaz, uzun zamandır Black Ops Cold War aşığıyım onun indirimini bekliyorum. 197 TL iken almadım .
Ben hikaye oynayacağım için bunu alıyorum coldwar da alırım ilerideColdWar alacagima bunu alirim. Ben de ColdWar var. MW her zaman daha iyi geldi gozume. Ama oyuncu sayisi nedir bilemiyorum
Teşekkür ederim ilgin için ben hikaye oynayacağım sadecesorun çıkmaz çoğu kişi cod mw2yi battlenet üstünden oynuyor
Hocam konuyu hortlatıyorum da 2023 ekim gibi yine oyunun fiyatı 340 civarlarına düşmüştü. Almıştım o zaman. Bu sıralar oyunu tekrar oynamak istedim fakat ne battle.net kütüphanemde ne de başka bir yerde gözükmüyor. Faturaya bakıyorum yok, battle.net satın alım kaydında da yok.Arkadaşlar COD MW 2019 battle net sitesinden alınabilir mi yoksa başka yerden mi almalıyım