COD mw2 (2009) virüssüz türkçe yama

Fire_Up

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
75
hocam hangi yamayı indirsem virüstotale attığımda böyle bir sonuç veriyor hatta bazısında 4 tane trojan bulduğum oldu yani virüssüz normal bi yama öneriniz var mı oyunceviri falan gibi siteleri denedim sonuç aynı
1682580943945.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyun orjinal bu arada

Her trojan virüs demek değildir. Türkçe yamaların çoğu oyuna enjekte edilmektedir. yani trojan sistemi yamalarda genelde kullanılan bir yöntemdir.

hocam hangi yamayı indirsem virüstotale attığımda böyle bir sonuç veriyor hatta bazısında 4 tane trojan bulduğum oldu yani virüssüz normal bi yama öneriniz var mı oyunceviri falan gibi siteleri denedim sonuç aynıAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyun orjinal bu arada
Anonymus çeviriyi inceleyebilirsin adamlar hakkını veriyor

Anonymus çeviriyi inceleyebilirsin adamlar hakkını veriyor
hocam az önce arkadaşıma sordum bana dedi ki ekran aç açtım bana bi metin belgesi oluşturturdu içine rastgele bişey yaz kapat dedi yaptım sonra sağ tıkla arşive ekle de yaptım sonra sfx dosyası olarak kaydet ve virüstotale at dedi sonuç bu :D
1682581849440.png

hocam az önce arkadaşıma sordum bana dedi ki ekran aç açtım bana bi metin belgesi oluşturturdu içine rastgele bişey yaz kapat dedi yaptım sonra sağ tıkla arşive ekle de yaptım sonra sfx dosyası olarak kaydet ve virüstotale at dedi sonuç bu :DAlıntıyı görüntüle
Hocam ne olur ne olmaz bence paralı çeviri alın kimse babasının hayrına çeviri vermez bence

Hocam ne olur ne olmaz bence paralı çeviri alın kimse babasının hayrına çeviri vermez bence
adamlar da tıklamadan kazanıyor babasının hayrına değilki böyle bir düşünce yapısına sahipseniz zula neden ilk çıktığında ücretsizdi içinde rat mı vardı :D

Oyunceviriden indirebilirsin dostum. Bünyesinde ki 4 5 kişiyi tanıyordum her hangi bi sorun çıkmaz. Crack yama vs dosyalar virüs olarak gözüküyor çoğu zaman.

adamlar da tıklamadan kazanıyor babasının hayrına değilki böyle bir düşünce yapısına sahipseniz zula neden ilk çıktığında ücretsizdi içinde rat mı vardı :D
Çünkü p2w di ve zula bir marka güzel insan bir oyun binlerce milyonlarca indirilir lakin bi tane kıçı kırık çeviriyi onbin kişi anca indirir sistemimi böyle bir şey yükleyerek riske atamam 30 tl falandi sanırım twd için üye olmuştum bir sürü oyunun çevirisini veriyorlar

Geri