Yardım COD Warzone Optimizasyon Sorunu

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,257
bu call of duty warzone da gerçekten sıkıntı var artık bıktım oyunu yüklediğimden beri grafik ayarı yapmaktan oynayamıyorum sürekli fps drop oluyor takılıyor kasıyor ayarları en düşüğe çektim buna rağmen kasıyor ne vsynıc açık ne de başka bişey oyun çok güzel fakat oynayamıyorum yoksa silicem oyunu

Son düzenleme:
bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum 8gb ramim var fakat izlediğim videolarda adamlarında 8gb rami var ve canavar gibi oynuyorlar sebebini bende anlamış değilim i5-9400f gtx1650 var bende halen çok fena drop yiyorum oynanmayacak kadar

oyunun optimizasyonu güzel bence ben hiç droplanmıyorum 8 gb ram den dolayı drop yiyorsunuzdur

oyunun optimizasyonu güzel bence ben hiç droplanmıyorum 8 gb ram den dolayı drop yiyorsunuzdur
dostum şuan 16gb ram var pc de ama hala fps dropları var atlamalar oluyor anlamadım gitti önerin var mıdır belki ben bişeyi yanlış yapıyorum

Mobiletle uzaya gitmeye çalışıyorsunuz hocam. En azından RAM'i 16 ya çıkarın.

Mobiletle uzaya gitmeye çalışıyorsunuz hocam. En azından RAM'i 16 ya çıkarın.
çıkardım zaten yine drop var yine atlamalar oluyor aynı sistemin testlerine bakıyorum adam 70 80 fps alıyor ben aynı ayarlarda droplu 55 60 fps alıyorum

İzlediğin videolarda işlemci ekran kartı aynı olsa bile, SSD HDD farkından dolayı yine performans farkı yaşarsınız.

İzlediğin videolarda işlemci ekran kartı aynı olsa bile, SSD HDD farkından dolayı yine performans farkı yaşarsınız.
hocam her şey aynı sistemin ssd markasına kadar aynı ram markası bile aynı

bu call of duty warzone da gerçekten sıkıntı var artık bıktım oyunu yüklediğimden beri grafik ayarı yapmkatan oynayamıyorum sürekli fps drop oluyor takılıyor kasıyor ayarları en düşüğe çektim buna rağmen kasıyor ne vsynıc açık ne de başka bişey oyun çok güzel fakat oynayamıyorum yoksa silicem oyunu
8 gb ramden kaynaklıdır 16 ya geçtim çooook nadiren takılma olabiliyor

SSD markasına kadar aynı olduğunu nasıl biliyorsunuz? MSI Afterburner onlarıda mı gösteriyor? :p

Konunuz bana troll geldi nedense ben çekiliyorum kusura bakmayın.

Geri