Ekran kartındandır . rx570 gibi o civarlarda bir ekran kartı almalısın .Arkadaşlar bilgisayarım warzone da donuyor özellikler şunlar
Ryzen 5 2600
Rx 460 2gb
Msı b450m vdh plus anakart
8gb 3000mhz ram
Ben rami yükseltmeyi düşündüm.ekran kartım eski biliyorum illa ekran kartından mıdır?
ikinci el ekran kartı almak iyi midir ? biliyor musunEkran kartındandır . rx570 gibi o civarlarda bir ekran kartı almalısın .
Donuyor demen ekran kartından kaynaklı olduğunu gösterir eğer anlık olarak fps düşüşü var ise ramden kaynaklıdır.Arkadaşlar bilgisayarım warzone da donuyor özellikler şunlar
Ryzen 5 2600
Rx 460 2gb
8gb 3000mhz ram
Ben rami yükseltmeyi düşündüm.ekran kartım eski biliyorum illa ekran kartından mıdır?
Ekran kartı düşül ram gayet iyiArkadaşlar bilgisayarım warzone da donuyor özellikler şunlar
Ryzen 5 2600
Rx 460 2gb
8gb 3000mhz ram
Mining yapılmadıysa bence alınabilir. Benim bir arkadaşım internetten 2. el al-sat yaparak sürekli sistemini güncelliyor ve şuana kadar sıkıntısı olmadı.ikinci el ekran kartı almak iyi midir ? biliyor musun
mining yapılmamış KFG ' lı kartlar alınabilirikinci el ekran kartı almak iyi midir ? biliyor musun