neptün yüksel
80+ Bronze
_Zaur_ Homo mu oldun la? Olduysan benden uzak dur .Dur lan burda olmaz
_Zaur_ Homo mu oldun la? Olduysan benden uzak dur .Dur lan burda olmaz
_Zaur_ Homo mu oldun la? Olduysan benden uzak dur .
sana bulaşır diyemi_Zaur_ Homo mu oldun la? Olduysan benden uzak dur .
Yok ben homo sevmiyom.sana bulaşır diyemi
sana bulaşır diyemi
_Zaur_ Homo mu oldun la? Olduysan benden uzak dur .
bence sen homosunYok ben homo sevmiyom.
Arkadaşlar insanları nedense umursamıyorum elimde değil konuştuğum çocukla bir iki gün sonra sıkılıyorum engelliyorum yüz yüze gelince konuşmasına bile tahammül edemiyorum çabucak bitirsin ki ayrılalım istiyorum arkadaş ortamım vardı ama bir süreden sonra çok boş geldiler hepsine yol verdim eylenceli bir tipim ama insanları kendimden uzaklaştırma isteği içimde sürekli oluyor ve nedense kimse benden soğmuyor benden soğuyan bir erkek arkadaşım vardı 2, 3 ay peşinden koştum o dönünce ben soğdum emek verdiğim şey bumuydu diyorum hayattan zevk almamaya başladım eskiden birisi gözümün önünde zorbalığa uğradığında hemencecik müdahale ederdim şimdi ona bile tahammül edemiyorum hatta zorbalığa uğrayana bende bağarıyorum neden bu kadar korkaksın neden hiçbirşey yapmıyorsun diyorum kötü birine dönüşmeye başladığımı hissetmeye başladım annemi babamı eskisi gibi sevmiyorum hatta babam bir ara insta hesabımı görmüştü klasik homofobik baba işte bilirsiniz keserim biçerim tip kavga ettik babama birtane geçirdim... sizce çokmu şımarığım yoksa erkenmi yaşlandım.
git türkçe öğren önce " sen ne çeşit insan " ne demek lan ajahahahahahSen ne çeşit insan ya tövbe tövbe aklını başına al @_Zaur_ kardeşim sende ne dediğine dikkat et ikiniz de çok farklı yere gidiyorsunuz burada yapmayın çok istiyorsanız özelden yazın birbirinize
bu ne olm
Homofobikim ben.bence sen homosun
Erkekler den hoşlanmiyor musun sengit türkçe öğren önce " sen ne çeşit insan " ne demek lan ajahahahahah
Evette ama sen hariçErkekler den hoşlanmiyor musun
iyi tanıştığımıza memnun oldum homofobikHomofobikim ben.
Zaten benden hoslanamazsin sen bende bundan korkuyordum ah benden hoslansa ben ne yaparımEvette ama sen hariç
Homosapiens'im ben_Zaur_ Homo mu oldun la? Olduysan benden uzak dur .