abcdefg1234
80+ Silver
Teknik kısmını hiç araştırmadım. Neden oluşuyor bilmiyorum.Hocam bu lanet şey neden oluşuyorki neden o cızırtı sesi geliyor
Teknik kısmını hiç araştırmadım. Neden oluşuyor bilmiyorum.Hocam bu lanet şey neden oluşuyorki neden o cızırtı sesi geliyor
Valla link yok hocam ama eski sistemlerde olan egzoz fanları sesli çalışıyor.hocam link atarmısın sesli bir egzoz fan
Mesaj otomatik birleştirildi:
değişime göndersemmi?
cw miNiye oluşuyoki bu lanet şey
Evetcw mi
Hocam ne oyunlar oynuyodun bende CS go açılırken felan oluyo oyun içinde ses geliyo fortnite oynarken de baya ses geliyo4 5 gün önce
Valo filan oynarken fps kısıtlamasını kapatınca oluyor kısacası ekran kartı çok güç çekince o ses geliyorEvet
Hocam ne oyunlar oynuyodun bende CS go açılırken felan oluyo oyun içinde ses geliyo fortnite oynarken de baya ses geliyo
Yok sorun aslında güç kaynağından değil ekran kartının içindeki bobin sesinden bazı yerlerde içinde yeterince silikon koyulmadıği için oluyo diye duydum ne kadar doğru bilmiyorumÇözümü yokmu bunun güç kaynağınımı yükseltmek lazım
Ama sesinin gitmesini istiyosan fps sabitleme açmalısınÇözümü yokmu bunun güç kaynağınımı yükseltmek lazım
Niye slikon koyulmuyoki koysunlar çok saçmaYok sorun aslında güç kaynağından değil ekran kartının içindeki bobin sesinden bazı yerlerde içinde yeterince silikon koyulmadıği için oluyo diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Ama sesinin gitmesini istiyosan fps sabitleme açmalısın
Hocam sabitlemesede ötüyo ara sıraYok sorun aslında güç kaynağından değil ekran kartının içindeki bobin sesinden bazı yerlerde içinde yeterince silikon koyulmadıği için oluyo diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Ama sesinin gitmesini istiyosan fps sabitleme açmalısın
geçecek bir şey değil, eğer şanslıysanız ses olduğu gibi sabit kalır, değilseniz sesin şiddeti zamanla daha da artarekran kartımda coil whine çıktı zamanla kendiliğinden geçermi yoksa değişimmi yapmam lazım sesi
rahatsız ediyor
Birtane yorum okumuştum birisi 3 ay sonra ekran kartından hiç ses gelmemeye başlamış cw varmış ondadageçecek bir şey değil, eğer şanslıysanız ses olduğu gibi sabit kalır, değilseniz sesin şiddeti zamanla daha da artar
belki onun cw sandığı şey başka bir şeydir hocam direkt bobinler ile alakalı olduğu için kendiliğinden geçecek bir şey değil pekBirtane yorum okumuştum birisi 3 ay sonra ekran kartından hiç ses gelmemeye başlamış cw varmış ondada
hocam peki 2-3 yıl sonrada oluşabilirmi bu durum benim kuzende cw yok 2 senedir kullanıyo ondada herhan oluşabilirmibelki onun cw sandığı şey başka bir şeydir hocam direkt bobinler ile alakalı olduğu için kendiliğinden geçecek bir şey değil pek