Neler Yeni

Coil Whine Kendiliğinden Geçer Mi?

Just reset

80+ Bronze
Çözümü yokmu bunun güç kaynağınımı yükseltmek lazım
Yok sorun aslında güç kaynağından değil ekran kartının içindeki bobin sesinden bazı yerlerde içinde yeterince silikon koyulmadıği için oluyo diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözümü yokmu bunun güç kaynağınımı yükseltmek lazım
Ama sesinin gitmesini istiyosan fps sabitleme açmalısın

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Yok sorun aslında güç kaynağından değil ekran kartının içindeki bobin sesinden bazı yerlerde içinde yeterince silikon koyulmadıği için oluyo diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum

Niye slikon koyulmuyoki koysunlar çok saçma

Hocam sabitlemesede ötüyo ara sıra

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
ekran kartımda coil whine çıktı zamanla kendiliğinden geçermi yoksa değişimmi yapmam lazım sesi
rahatsız ediyor
geçecek bir şey değil, eğer şanslıysanız ses olduğu gibi sabit kalır, değilseniz sesin şiddeti zamanla daha da artar

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
geçecek bir şey değil, eğer şanslıysanız ses olduğu gibi sabit kalır, değilseniz sesin şiddeti zamanla daha da artar
Birtane yorum okumuştum birisi 3 ay sonra ekran kartından hiç ses gelmemeye başlamış cw varmış ondada

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Birtane yorum okumuştum birisi 3 ay sonra ekran kartından hiç ses gelmemeye başlamış cw varmış ondada
belki onun cw sandığı şey başka bir şeydir hocam direkt bobinler ile alakalı olduğu için kendiliğinden geçecek bir şey değil pek

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
belki onun cw sandığı şey başka bir şeydir hocam direkt bobinler ile alakalı olduğu için kendiliğinden geçecek bir şey değil pek
hocam peki 2-3 yıl sonrada oluşabilirmi bu durum benim kuzende cw yok 2 senedir kullanıyo ondada herhan oluşabilirmi

Top Bottom