ya anladığım kadarıyla yeni kart aldın ve hakkın olarak problem olup olmadığını soruyorsun. Yani attığın videoya defalarca baktım bir şey yok ama sen traktör sesi diyorsun o halde kartta cw var. Zaten arkadaşlar da söylemiş v-sync açınca fps 60 sabitliyorsun dolayısıyla karttaki yükü azalttığın için fanlar daha yavaş dönmeye başlıyor ses kesiliyor durum bundan ibaret.kesinmi var yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam vsync açtım ses kesildi kapatınca cızırtı sesi geliyor
hocam hazır sistem şeklinde aldım kartı değişimemi gönderiyimya anladığım kadarıyla yeni kart aldın ve hakkın olarak problem olup olmadığını soruyorsun. Yani attığın videoya defalarca baktım bir şey yok ama sen traktör sesi diyorsun o halde kartta cw var. Zaten arkadaşlar da söylemiş v-sync açınca fps 60 sabitliyorsun dolayısıyla karttaki yükü azalttığın için fanlar daha yavaş dönmeye başlıyor ses kesiliyor durum bundan ibaret.
Ha bu durumda ses seni rahatsız ediyorsa servise gönder. Hatta ben olsam böyle indirim falan yakalamadıysan direk iade süreci başlatırdım internetten aldıysan. Gider başka yerden yeni kart alırdım ama gerçekteki sesi siz biliyorsunuz gerçek anlamda traktör gibiyse o sesle uğraşılmaz.
hocam şuan buraya yazı yazarken bile cızırtı geliyor rahatsız ediyor ya servisemi göndersemŞöyle bir şey var bir de, mesela kart zorlanıyor ama 80 fps alıyorum (Grafikleri yüksek bi oyun düşün) cızırtı sesi gelmiyor ama çok daha az zorlandığı 300+ fps aldığım oyunlarda bu cızırtı sesi çok yüksek geliyor. Tam fiziksel olarak mekaniklerini bilmediğim için böyle garip bir durumu da var yani
Monitörün verebileceği maksimum fpsye sabitlersen ses gelmeyeceğini düşünüyorum, belki çok az gelebilir
Aldığın yere telefon aç onlar sizi yönlendirir. Garantiye göndeririz derlerse 20 iş günü geçer bu durumda iade hakkınız varsa bu da 14gün geçtiği için yalan olur. Kafalar karışık.hocam hazır sistem şeklinde aldım kartı değişimemi gönderiyim
hocam şuan buraya yazı yazarken bile cızırtı geliyor rahatsız ediyor ya servisemi göndersem
hocam birde her ekran kartında cw var diyolar doğrumu sadece bazılarında ses olmuyo bazılarında oluyoAldığın yere telefon aç onlar sizi yönlendirir. Garantiye göndeririz derlerse 20 iş günü geçer bu durumda iade hakkınız varsa bu da 14gün geçtiği için yalan olur. Kafalar karışık.
ya bunu bu şekilde irdelemek bize ne gibi bir sonuç verecek, bunlara takılmana gerek yok. Mikron düzeyinde her cihazda cw var o zaman bizim duyamadıklarımız. Böyle iyi çıkarımlar yapmayı bırak. Keşke olmasaydı ama başına problemli bir kart gelmiş. Bunu sen değil satan kişiler nasıl çözebiliriz diye düşünsün. Geçmiş olsun tekrar, sıkma canını.hocam birde her ekran kartında cw var diyolar doğrumu sadece bazılarında ses olmuyo bazılarında oluyo
hocam ben değişimemi gönderiyim bunu şimdiya bunu bu şekilde irdelemek bize ne gibi bir sonuç verecek, bunlara takılmana gerek yok. Mikron düzeyinde her cihazda cw var o zaman bizim duyamadıklarımız. Böyle iyi çıkarımlar yapmayı bırak. Keşke olmasaydı ama başına problemli bir kart gelmiş. Bunu sen değil satan kişiler nasıl çözebiliriz diye düşünsün. Geçmiş olsun tekrar, sıkma canını.
hocam çok taktım kafaya bunu ya cızırtı geliyo ama psikolojimmi bozuldu bilmiyorum aileme dinletiyorum fan sesi diyor ama bana cızırtı geliyorya bunu bu şekilde irdelemek bize ne gibi bir sonuç verecek, bunlara takılmana gerek yok. Mikron düzeyinde her cihazda cw var o zaman bizim duyamadıklarımız. Böyle iyi çıkarımlar yapmayı bırak. Keşke olmasaydı ama başına problemli bir kart gelmiş. Bunu sen değil satan kişiler nasıl çözebiliriz diye düşünsün. Geçmiş olsun tekrar, sıkma canını.
Attığınız videoda 13. saniyeden sonra bariz coil whine sesi geliyor. Ses duymuyorum diyen arkadaşlar neye göre duymamış anlamadım.hocam ben değişimemi gönderiyim bunu şimdi
hocam bu ses geçmezmi kendiliğindenAttığınız videoda 13. saniyeden sonra bariz coil whine sesi geliyor. Ses duymuyorum diyen arkadaşlar neye göre duymamış anlamadım.
Gelen ses çok yüksek değil ama ses geliyor. Kartın ömrüne veya performansına bir etkisi yok. FPS sabitleyerek sesi azaltmak mümkün. Gerçekte videodakinde de fazla ses geliyorsa değişim için yollayabilirsiniz ama kesin değiştirirler diyemem.
Kendiliğinden geçmez.hocam bu ses geçmezmi kendiliğinden