Neler Yeni

Coil Whine Kendiliğinden Geçer Mi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
hocam peki 2-3 yıl sonrada oluşabilirmi bu durum benim kuzende cw yok 2 senedir kullanıyo ondada herhan oluşabilirmi
şöyle, eğer coil whine yoksa sonradan oluşması çok düşük bi ihtimal çünkü dediğim gibi bobinlerin sarımı ile alakalı yani varsa vardır yoksa yoktur ama ilk başta duyulmuyacak kadar varsa ve ilerlerse sonradan oluşmuş gibi bi algı yaratabilir

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Bilmiyorsanız yorum yapmayın bari arkadaşım yeni ekran kartındada olacak 10 karttann9u coilwhineli
Kim diyor ? 10 karttan 9 u cw miş muş... O kardar para verecem bide cw çıkacak sineye çekecem öyle mi ? Sen her şeyi biliyorsun biz konuşmayız bundan sonra.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
şöyle, eğer coil whine yoksa sonradan oluşması çok düşük bi ihtimal çünkü dediğim gibi bobinlerin sarımı ile alakalı yani varsa vardır yoksa yoktur ama ilk başta duyulmuyacak kadar varsa ve ilerlerse sonradan oluşmuş gibi bi algı yaratabilir
hocam bende varmı tam emin değilim fanlarmı çok ses çıkarıyo bilmiyorum kafayı yicem ya

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
hocam cızırtı sesini aileme dinletiyorum öyle bir şey yok fan sesi diyolar benimmi psikolojim bozuldu acaba pc gelmeden öncede çok kafaya takıyodum cw çıkarmı diye
Aynısını banada diyorlar duyulmuyor bile diye fakat duyuluyor , bende g genden sistem almıştım tuf 3060 ti , ggenin bir suçu yok bu ekran kartlarında veya psularda çıkan kronik bir sorun .

Garantiye g gene gönderirsen onlarda asusa gönderecekler ben sordum herseyi onlarda dürüst şekilde cevapladılar ses yüksek değilse asus değişim yapmıyor şansını denemek için göndermek istiyorsanız gönderin dediler bende göndermedim 1 ay boşu boşuna dönüp dolaşacak kart , asusa mail attım coil whine arıza değildir değişim yapamayız diyorlar, bende gaminggen ile iletişim halindeyim şuanda belki yardımcı olurlar diye umarım birşeyler yaparlar..

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Aynısını banada diyorlar duyulmuyor bile diye fakat duyuluyor , bende g genden sistem almıştım tuf 3060 ti , ggenin bir suçu yok bu ekran kartlarında veya psularda çıkan kronik bir sorun .

Garantiye g gene gönderirsen onlarda asusa gönderecekler ben sordum herseyi onlarda dürüst şekilde cevapladılar ses yüksek değilse asus değişim yapmıyor şansını denemek için göndermek istiyorsanız gönderin dediler bende göndermedim 1 ay boşu boşuna dönüp dolaşacak kart , asusa mail attım coil whine arıza değildir değişim yapamayız diyorlar, bende gaminggen ile iletişim halindeyim şuanda belki yardımcı olurlar diye umarım birşeyler yaparlar..
hocam ben böyle kullanıcam zamanla geçebilir bu ara Lunyasha ben yeni hesabım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Hocam benden görüp korkmuştunuz sizdedemi çıktı ya
tam emin değilim furmark testi yaptım ama boşluğa basınca cızırtı geliyor cs go da 380 fps alıyom yine cızırtı gibi bir şey gelir vsync açınca gidiyo ama bilemedim cw mi değilmi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
tam emin değilim furmark testi yaptım ama boşluğa basınca cızırtı geliyor cs go da 380 fps alıyom yine cızırtı gibi bir şey gelir vsync açınca gidiyo ama bilemedim cw mi değilmi
Cw hocam , bende de aynısı oluyor geçmiş olsun..
Performansa etkisi yok ses çok yüksek değilse takmayın , bu 3060 tiların çoğunda var galiba cw ya bide benim şuanki durumu görseniz halinize şükrederseniz nelerle uğraşıyorum bir bilseniz birde üstüne cw ile uğraşıyorum

Ekler

• 73CEDD0C-BBE9-4268-B368-529E6E6894FF.png
    73CEDD0C-BBE9-4268-B368-529E6E6894FF.png
    327.2 KB · Hit: 51

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Cw hocam , bende de aynısı oluyor geçmiş olsun..
Performansa etkisi yok ses çok yüksek değilse takmayın , bu 3060 tiların çoğunda var galiba cw ya bide benim şuanki durumu görseniz halinize şükrederseniz nelerle uğraşıyorum bir bilseniz birde üstüne cw ile uğraşıyorum
hocam çok geçmiş olsun inşallah çözülür cw sesi yükseldimiki ilk aldığınız gibimi?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
hocam çok geçmiş olsun inşallah çözülür cw sesi yükseldimiki ilk aldığınız gibimi?
Aynı gibi ve bir kaç oyunda gelmiyor artık , 2 haftadır pcyi internet olmadığı için açmıyorum yarın internet gelicek bi tekrar valoya felan bakıcam , bide cyberpunk felanda indirip test yapıcam asıl orada belli olur ya büyük ihtimalle yük altında iyice yükselir ..

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Aynı gibi ve bir kaç oyunda gelmiyor artık , 2 haftadır pcyi internet olmadığı için açmıyorum yarın internet gelicek bi tekrar valoya felan bakıcam , bide cyberpunk felanda indirip test yapıcam asıl orada belli olur ya büyük ihtimalle yük altında iyice yükselir ..
hocam ben zaman bıraktım zamnla gidebilir belki hocam birde valoya giremiyom riot vanguard 9001 hatası alıyorum anakart güncel değil herhalde bilgisayarcıya gidip güncelleştiricem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,547
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom