Neler Yeni

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

3.George

80+ Bronze
Spor yapmak tek başına yeterli olmaz, yediğinden de kesmen lazım.
cicibebeyi kestim. zaten ben zayıftım, ne yesem almıyordum. HâLâ zayıfken nasıl yiyorsam öyle yiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fakat şu an şişkoyum.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
186 boy 55-56 kiloya sahibim ben öldüm o zaman o kadar da zayıf değilmişsin niye yedin onları ben fiziğim den gayet memnunum karın kaslarım kol Kasım vs de var spor yap bol bol
186 boya 55 kilo çok çok zayıf.Artık zayıflıktan kasların mecbur gözükecek.Çünkü vücudunda başka bir şey kalmamış.

14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
Dostum bahanen olamaz mecbur spora başlayıp düzenli ve sağlıklı beslenmeye alışman gerek.Yoksa zayıflaman çok zor.Şuan ergenlikte olduğundan metabolizman da hızlı.O yüzden en kısa sürede zayıflamaya bak.Yaşın ilerledikçe zayıflaman gitgide zorlaşacak.

3.George

80+ Bronze
186 boya 55 kilo çok çok zayıf.Artık zayıflıktan kasların mecbur gözükecek.Çünkü vücudunda başka bir şey kalmamış.

Dostum bahanen olamaz mecbur spora başlayıp düzenli ve sağlıklı beslenmeye alışman gerek.Yoksa zayıflaman çok zor.Şuan ergenlikte olduğundan metabolizman da hızlı.O yüzden en kısa sürede zayıflamaya bak.Yaşın ilerledikçe zayıflaman gitgide zorlaşacak.
Artık doğru düzgün yürüyemiyorum bile. İkiz kardeşim yürümemle dalga geçiyor.

İlk yürümem ve koşmam düzelsin kendim evde spora başlıyacağım.

onu nasıl düzeltirim.

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Abur cubur çok yiyordum kestim hepsini kesince çabuk kilo verdim ve işim çok tempolu yine gün boyu hareket eve geliyorum akşam spor yapıyorum kilo alamadık yemek yiyorum ama olmuyor cicibebe vs onlar ile sağlıklı kilo alınmaz neyse halimden memnun gücüm kuvvetim yerinde çok şükür ama XS giyiyorum bulmakta zorluk çekiyorum sadece 😁

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Abur cubur çok yiyordum kestim hepsini kesince çabuk kilo verdim ve işim çok tempolu yine gün boyu hareket eve geliyorum akşam spor yapıyorum kilo alamadık yemek yiyorum ama olmuyor cicibebe vs onlar ile sağlıklı kilo alınmaz neyse halimden memnun gücüm kuvvetim yerinde çok şükür ama XS giyiyorum bulmakta zorluk çekiyorum sadece 😁
Anladım.Siz memnunsanız sıkıntı yok o zaman.

3.George

80+ Bronze
cicibebeyle alma zaten şu an benim hali görüyorsun.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
cicibebeyle alma zaten şu an benim hali görüyorsun.
Ayn onla olmaz sık yiyeceksin ama porsiyonlu yiyeceksin sebze tüketimi artması gerekiyor su da çok önemli uyku vs hepsi bir bütün olursa sağlıklı vücut olur

3.George

80+ Bronze
Ayn onla olmaz sık yiyeceksin ama porsiyonlu yiyeceksin sebze tüketimi artması gerekiyor su da çok önemli uyku vs hepsi bir bütün olursa sağlıklı vücut olur
Şu an ztn cicibebe yüzünden ne düzgün yürüyorum ne de koşabiliyorum. Yürüyüşümü nasıl düzeltirim, aşırı hantalım. Bir sağa bir sola gider gibi yürüyorum. 15 dk yürüsem ayaklarım sanki 4 saat yürümüş gibi ağrıyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şu an ztn cicibebe yüzünden ne düzgün yürüyorum ne de koşabiliyorum. Yürüyüşümü nasıl düzeltirim, aşırı hantalım. Bir sağa bir sola gider gibi yürüyorum. 15 dk yürüsem ayaklarım sanki 4 saat yürümüş gibi ağrıyor.
Kardiyo bol bol kardiyo yapman lazım spor salonuna yazık mümkünse

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
yavaş yavaş yapıcaksın hiç bir şey zınk diye olmaz sana şöyle örnek vereyim ben 14 yaşımda 1.50 60 kiloydum boyum çok kısaydı kilom epey fazlaydı daha sonra liseye geçince büyüme evresinde oldugum için spora yazılmayı akıl ettim her gün 15 dakika bisiklet 15 dakika koşu yapıyordum spor sonrası (kardiyo) ve yediklerime çok çok dikkat etmiştim şu anda 19 yaşındayım boyum 1.78 ve 68 kiloyum.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
spor yapamıyom. Kiloyu hep yağdan aldım. Şınav ve mekik bile zor geliyor.
kanka bu işin asıl sırrı yürümek kilondan aman aman bir şey yok günde yarım saat yürüyerek ve şu cicibebeli kilo alma diyetinden vazgeçip sağlıklı bir diyete geçmen lazımki burda sağlıktan kastım sebze falan değil rafine şekerden uzak durma kdeidklerimin yaptığın halde ilk ay ortalama 5 6 sonraki aylarda 3 4 kilo verebilirsin eğer kalori hesabı yapmak istersen de günde 1800 1700 kalori civarı alman lazım ayrıca yaşında daha çok küçük boyunda yaşında göre gayet ideal daha önünde nerden baksan 10 cm uzama potansiyeli var . bunları yapabilirsin ama sana tavsiyem bu uzama avantajını spor ile birlikte taçlandır kilolar erir ve hali hazırda taze taze üretilen testeron ile kasların yapımı çok kuvvetli olacaktır . Spora başla.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Cicibebeyi kilomu öğrenir öğrenmez bıraktım. Spora da gidemem ailemin bütçesi de yok.

Zaten eskiden zayıftım. Zayıf olduğum zaman ki gibi yemeye devam ediyorum. Böyle kendiliğinden biraz düşer mi?

Okul olduğu zaman günde en az 5000 adım atıyorum zaten.

Bu arada ben hiç mekik ve şınav çekemiyorum.
ya dostum bilip bilmeden konuşmak istemiyorum da
1 ay cicibebeye vereceğin parayla spora kayıt olamaz mısın cidden

Top Bottom