Çok mu yağlıyım beyler?

İdeal kilo diye bir şey yoktur aynı boy aynı kilodaki iki adam bambaşka gözükebilir birisi yağ tulumu diğeri kas yığını olabilir yağ oranı asıl önemli olan yoksa sen kilo verirsin kolların 25 cm olur göbek yine orda durur önemli olan yağ yakmak

Usta yapamıyom Bi ara 80 olmuştum ama aşırı sağlıksız şekilde yağlar da gitmedi fazla sonra aldım geri kitle endeksi obez diyor ama tlcdeki ağır yaşamlar gibi değilim iyiki.
Yavaş yavaş bir şeyleri düzene koymaya çalışmalısın. Hiçbir şey yapmazsan hep öyle kalacaksın ama harekete geçersen eninde sonunda güzel gözükeceksin. Karar senin. Zaman çok hızlı geçiyor. Güzel görükmek biraz çabayla işten bile değil. Ayrıca güzel gözükmekten ziyade obezite bir sürü kronik hastalığa davetiye çıkarıyor. Sağlıklı olmak için de spor ve diyet yapılmalı.

Aşırı kilolu durmuyorsun ama kilo vermen gerek dostum. Ben 1.75 falanim kilom 65 sende 70kg falan olsan ideal olur.

Aşırı kilolu durmuyorsun ama kilo vermen gerek dostum. Ben 1.75 falanim kilom 65 sende 70kg falan olsan ideal olur.
O çok zayıf olur 80 daha iyi sanki ama inemiyoz işte.

Çok değil.

vala bende 184 boy 110 kgyim 95e falan düşüyorum her yaza doğru ama yağlardan kurtulamıyorum ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,370
Üyeler
185,085
Son üye
heromero23
Geri