- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Page Not Found - Aliexpress.com
a.aliexpress.com
ah şu kupon kampanyası gelsin Aliexpress'i çökertmezsem adam değilim. İhtiyaçlarım vardı ya abi gitmesi çok kötü oldu :/Çok Ucuza ekran kartı dik tutma aparatı buldum. Fiyatına kesinlikle değer. İsteyen arkadaşlar Türkiye'den alıp 300-400tl bütçe ayırmasın derim.Page Not Found - Aliexpress.com
a.aliexpress.com
Konuya gir ve son mesajı oku. Devam ediyor.ah şu kupon kampanyası gelsin Aliexpress'i çökertmezsem adam değilim. İhtiyaçlarım vardı ya abi gitmesi çok kötü oldu :/
Bunu bir yerlerde 60tlye görmüştüm okadar özelmi bu ya .Çok Ucuza ekran kartı dik tutma aparatı buldum. Fiyatına kesinlikle değer. İsteyen arkadaşlar Türkiye'den alıp 300-400tl bütçe ayırmasın derim.Page Not Found - Aliexpress.com
a.aliexpress.com
Gördüm de arkadaşım denedi çalışmıyormuş.Konuya gir ve son mesajı oku. Devam ediyor.
Ben alacağım birazdan. Yakında incelenmesi gelirGördüm de arkadaşım denedi çalışmıyormuş.
Ne kadardır onlar? Almalı mıyım sence?Sadece riser alırsanız olmaz. Bide de aparatı lazım
Kaç liraya geliyor trye?Çok Ucuza ekran kartı dik tutma aparatı buldum. Fiyatına kesinlikle değer. İsteyen arkadaşlar Türkiye'den alıp 300-400tl bütçe ayırmasın derim.Page Not Found - Aliexpress.com
a.aliexpress.com
Genelde aparatlar riserler ile birlikte kit olarak satılıyor. Aliexpress den bu riser'ı alırsanız apartı ayrı olarak bulmanız çok zor olurNe kadardır onlar? Almalı mıyım sence?