çok yalan söylüyorum

Mitamoni hastası olabilirsin. Psikolojik yardım almanı öneriyorum.
olabilir kendimi hep haklı görüyorum ama birileri anlatınca haskız olduğumu anlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum tutamayacağın sözleri verme kendini tut yani, bu şimdiki hayatını değil ilerdeki mesleki kariyerini bile batırır yani, kendine hakim olmayı öğren.
öyle sözler değil nasıl diyeyim ki söz bir daha yapmayacığım gibi

Şimdi adım yobaz, cahil, çomar gibi yerlere çekilecek fakat namaza başlarsan bu çile anında bitecek. Kendim en büyük kanıtıyım. Namazdan önce akşama kadar küfür eder lol oynar saldırganlık yapar aşağılayıcı tutumlar sergilerdim. Şu an biri bana el kaldırsa bile alttan alıyorum( küfür ederse başka tabi), küfür asla etmiyorum etmemeye çalışıyorum, ilim ve fen öğrenmeye çalışıyorum, mozart dinliyorum nasıl insanlara yardım edebilirim diye düşünüyorum yani kısaca inanılmaz değiştim. Oyunda biri bana küfür etse bile tamam diyorum haklısın. İsterseniz bakabilirsiniz : Lol ismim : rapstarjustincik

Şimdi adım yobaz, cahil, çomar gibi yerlere çekilecek fakat namaza başlarsan bu çile anında bitecek. Kendim en büyük kanıtıyım. Namazdan önce akşama kadar küfür eder lol oynar saldırganlık yapar aşağılayıcı tutumlar sergilerdim. Şu an biri bana el kaldırsa bile alttan alıyorum( küfür ederse başka tabi), küfür asla etmiyorum etmemeye çalışıyorum, ilim ve fen öğrenmeye çalışıyorum, mozart dinliyorum nasıl insanlara yardım edebilirim diye düşünüyorum yani kısaca inanılmaz değiştim. Oyunda biri bana küfür etse bile tamam diyorum haklısın. İsterseniz bakabilirsiniz : Lol ismim : rapstarjustincik
Bu yüzden sana yobaz diyen olursa ben onun aklına

Yanlış anlama ama insan çocukluğunda ahlakını geliştirir büyüklerin çok yalan söylerse sen de büyüklerinden gördüğünü taklit edersin ve zamanla bu özellik oturur. Dediğim genel bir şey ama durum böyle.

yapma dediği şeyler ney? söylersen çözümünü bulurum %80

ben de çok yalan söylüyorum ama sevgilim yok

Her yalan söylediğinde bana 10tl ver
özelden iban atiyim.

Bu iş kişide bitiyor. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Geri